Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Frösö Park Hotel 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Frösö Park Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

50-vuotisjuhlat, yritystilaisuus tai häät? Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Frösö Park -hotelliin Frösön henkeäsalpaavan kauniiseen maisemaan Östersundiin.

Häät

Hääsuunnitelmia? Tervetuloa Quality Hotel Frösö Park -hotelliin! Hotellimme sijaitsee kiven heiton päässä kauniista Frösön kirkosta tarjoten ainutlaatuiset puitteet itse häätilaisuuteen ja hääjuhlaan. Hotellimme asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun, olipa sitten kyseessä pienimuotoisemmat intiimit häät tai suuri, satojen kutsuvieraiden juhlatilaisuus. Hotellimme yksityisessä juhlakerroksessa on tilaa jopa 300 vieraalle, lisäksi hotellissamme on kaksi hääsviittiä! Häätilaisuuden voi ilmojen salliessa järjestää myös ulkosalla, henkeäsalpaavan kauniissa tunturimaisemassa. Täydellistä, eikö totta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi eri mahdollisuuksista ikimuistoisen tilaisuuden järjestämiseen.

Juhlakerros

Varaa tilaisuuteen kaunis juhlakerroksemme, jonne mahtuu jopa 300 vierasta. Yhdistä tapahtumaan vaikkapa treenit, ulkoilma-aktiviteetti tai spa-elämys (syyskuusta alkaen) sekä herkullinen brasserie-tyyppinen illallismenu, joka koostuu laadukkaista paikallisista raaka-aineista, joissa maistuvat niin paikalliset kuin kansainvälisen keittiönkin inspiroimat maut.

Varaustiedustelut

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme! Lisätiedoissa ja varauksissa ota meihin yhteyttä puhelimitse +46 3 16 50 00 tai sähköpostitse q.frosopark@strawberry.se

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.