Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Frösö Park Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Päivä lähtee parhaiten käyntiin energiaa antavalla, maittavalla aamiaisella. Runsas ja herkullinen aamiaisbuffet sisältää myös useita ekologisia vaihtoehtoja aamiaislautasellesi.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin hotellin viereisellä pysäköintipaikalla, jossa on myös muutamia lämpöpaikkoja.

Kuntosali

Uskomme, että parhaat ideat syntyvät liikkuessa. Hotellimme 300 m² suuruinen kuntosali on varustettu moderneilla kuntosalilaitteilla monipuoliseen treenaamiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus myös henkilökohtaisen ohjaajan palveluihin. Kuntosalin yhteydessä on lisäksi viihtyisät tilat rentoutumiseen.

Aukioloajat

Maanantai - sunnuntai: 06.00 - 00.00

Halutessasi kuntoilla mieluummin ulkona, sinulla on mahdollisuus käyttää esimerkiksi hotellimme pihalta löytyvää kuntoilupistettä, juosta aamulenkki maastoreiteillä ja pelata golfia. Hotellimme lähellä on mahdollisuus myös hiihtämiseen. Lue lisää kuntoilumahdollisuuksista täältä.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Quality Hotel Frösö Park –hotelliin ovat myös nelijalkaiset ystäväsi tervetulleita. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat maksutta norjalaisen NAV:in tai ruotsalaisen Synskadades Riksförbundin myöntämällä luvalla.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tarjolla maksuton, langaton internet-yhteys, jonka käyttämiseen et tarvitse mitään – et edes salasanaa tai sähköpostiosoitetta.

Muut palvelut

  • Juhlasali
  • Hissi
  • Ulkopysäköinti
  • Sauna
  • TV
  • Kongressikeskus
  • Kopiokone
  • Kuntoilutilat
  • Faksi
  • Luontoalue patikointiin

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.