Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Ruotsi

Comfort Hotel Eskilstuna sijaitsee Eskilstunan keskustassa. Eläintarha Parken Zoo sekä kaupungin ravintolat ja liikkeet löytyvät läheltä. Olemme täydellinen valinta sekä loma- että työmatkoille.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Eskilstuna

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Ekologisesta aamiaisbuffetistamme löytyy runsas tarjonta herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Hotelliaamiainen odottaa sinua!

Aamiainen tarjoillaan:

Arkipäivät: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Jos haluat nauttia aamiaisesta johonkin muuhun kuin yllä mainittuun aikaan, ole ystävällisesti yhteydessä hotelliin.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Meillä pysäköit helposti ja vaivattomasti. Hotellin edustalta löytyy lisäksi 12 pysäköintipaikkaa, hintaan 150 SEK/vuorokausi. Vastaanotosta voi myös ostaa lippuja kulman takan sijaitsevaan pysäköintihalliin, jolla on hintaa 150 SEK/vuorokausi.

Baari

Tervetuloa Comfort Hotel Eskilstunan baariin. Tarjoilemme täällä joka päivä maistuvia drinkkejä klo 01.00 asti. Baari löytyy vastaanoton yhteydestä.

Aukioloajat

Joka päivä: 11.00 - 01.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Kokous

Comfort Hotel Eskilstunan kolmen kokoustilan kapasiteetti on 30 henkilöä. Huolehdimme siitä, että saat nauttia herkullisista aterioista sekä välipaloista kokouksesi alla. Meillä keskitytään vain tärkeimpään.

Kuntosali

Kuntosalimme palvelee vieraitamme ympäri vuorokauden. Salilta löytyy kuntolaitteita sekä käsipainoja, TV ja hyvää musiikkia.

Aukioloajat

Vuorokauden ympäri, joka päivä, koko vuoden.

Aulakauppa

Lobbyshop-kaupastamme voit ostaa käyttötarpeita, kuten shampoota ja hoitoainetta, salaatteja, voileipiä, valmisruokia, juomia, karkkia sekä välipaloja kohtuulliseen hintaan. Lobbyshop palvelee vuorokauden ympäri – saat aina jotakin terveellistä (tai epäterveellistä) syödäksesi.

Lazy Sunday

Me pidämme rennoista sunnuntaista! Tästä syystä saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18.00 asti, ilman lisämaksua. Ethän unohda mainita meille etukäteen tästä, jotta tiedämme, että haluat pitää huoneesi hieman pidempään. Tilan salliessa luonamme on usein mahdollisuus aikaisempaan check-iniin tai myöhäisempään check-outiin myös muina päivinä – tällöin otamme muutoksista tosin pienen maksun.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi.

Muut palvelut

  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.