Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ Grand Boråsiin. Upea valinta perheille, kokouksiin ja huvitteluun Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. Koe lisäksi suuri kokousosasto, ravintola, kuntosali ja sauna. Nauti suuuresta aamiaisbuffetista ja käykää pöytäcurlingottelu!

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand, Borås

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Chambre séparée -tilaamme mahtuu 10 vierasta. Tämä tila sijaitsee erillään muusta ravintolasta, mutta siellä on silti aistittavissa NÒR-ravintolan syke ja tunnelma. Muun ravintolan tapahtumia on mahdollista seurata lasi-ikkunoiden kautta, ja ikkunoiden eteen voi myös vetää verhot, mikäli haluatte intiimimmän ja yksityisemmän tunnelman. Tila tila sopii hyvin aktiivisten aamiaistapaamisten, eläväisten hääpäivällisten tai energisten polttareiden järjestämiseen!

Jos kaipaat tapahtumaasi hieman lisää viihdykettä, voimme suositella lämpimästi kokeilemaan erilaisten juomien maistelua.

Hotellimme tarjoaa suuremmille seurueille 2. kerroksessa sijaitsevan upean juhlatilan, josta on suora yhteys suurelle parvekkeelle. Sieltä avautuu kaunis näköala vettä ja Stadsparkenia kohti.

Haluatko varata chambre séparéen tai juhlatilamme? Ota meihin yhteyttä suoraan, niin autamme sinua suunnittelemaan istumapaikkajärjestyksen seurueellesi!

Aukioloajat

Grand, ravintola ja baari

Lounas

Maanantai - perjantai: 11:30 - 13:30
Lauantai - sunnuntai: Suljettu

Ravintola NÒR

Tiistai - torstai: 17:00 - 23:00
Perjantai - lauantai: 17:00 - 01:00

Hotellin baari  Grand Bar

Maanantai - lauantai: 13:00 - 23:00
Tarjoilemme vain yksinkertaisia annoksia.

 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.