Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ Grand Boråsiin. Upea valinta perheille, kokouksiin ja huvitteluun Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. Koe lisäksi suuri kokousosasto, ravintola, kuntosali ja sauna. Nauti suuuresta aamiaisbuffetista ja käykää pöytäcurlingottelu!

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand, Borås

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Monesti sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Me Quality Hoteleissa™ tarjoamme aamiaisen, josta löytyy kattava valikoima ekologisia vaihtoehtoja. Aamiaisbuffettimme sisältää muun muassa uunituoretta leipää, runsaan valikoiman leikkeleitä, tuoreita hedelmiä sekä erilaisia viilejä ja jogurtteja. Tarjolla on luonnollisesti myös laktoosittomia, gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja. Tarjoilemme aamiaisen hotellin toisessa kerroksessa.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06:00 - 09:00
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Jos et yövy hotellissa, olet tervetullut nauttimaan aamiaista tilan niin salliessa. Aamiaisen hinta on 185 SEK per henkilö. Maanantaisin tarjoamme aamiaisbuffetin kahdelle hengelle yhden hinnalla.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Quality Hotel™ Grandilla on joitakin omia pysäköintipaikkoja takapihallamme hintaan 215 SEK per yö; nämä paikat ovat varattavissa ottamalla yhteyttä vastaanottoomme. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi hotellin lähistöltä löytyy kuitenkin useita muita vaihtoehtoja – keskustele asiasta vastaanotossa saapumisen yhteydessä, niin autamme sinua löytämään paikan autollesi!

Kuntolsali

Hotellin kuntosali on suljettu meneillään olevien kunnostustöiden vuoksi. Uuden kuntosalin odotetaan valmistuvan vuodenvaihteessa 2022/2023. Siihen saakka kerromme teille vastaanotossa mielellämme lähimpien kuntosalien sijainnin. Nyt rakentamamme kuntosali tulee olemaan koko Boråsin suurin hotellin kuntosali, josta löytyy laitteita, vapaita painoja, jooga-/rentoutumisalueita ja sauna.

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Pesulapalvelu

Quality Hotel™ Grand, Boråsissa on pesulapalvelu! Kun jätät pestävät vaatteesi hotellin vastaanottoon ennen klo 09.00, saat vaatteesi puhtaanraikkaina takaisin saman päivän aikana jo klo 18.00.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden muodostaminen ei vaadi salasanaa. Helppoa ja mukavaa!

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Juhlasali
  • Ulkopysäköinti
  • Taulu-TV
  • Popcorn-kone
  • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
  • Silitysrauta ja silityslauta
  • Kokoushuoneita
  • Savuton hotelli

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.