Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Arlanda XPO – tehokkaita kokouksia järjestävään kokoushotelliin, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arlandan lentoasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Arlanda XPO

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Me Quality Hotel Arlanda XPO -hotellissa olemme ylpeitä runsaasta ja herkullisesta aamiaisbuffetistamme, josta löydät myös useita ekologisia vaihtoehtoja aamiaislautasellesi. Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: 4:00 - 10:00

Early Bird -aamiainen
Tarjoillaan klo 4:00 - 6:00 (kylmä buffetti aamiaissalissa)

Lämmin aamiainen tarjoillaan klo 6:00 - 10:00.

Pysäköinti

Yöpyville vieraillemme sekä kokousvieraillemme tarjoamme maksuttoman pysäköinnin vierailun ajan, tilan niin salliessa. Pysäköintipaikka voidaan varata etukäteen ainoastaan, jos varaat "Flyg, Bo och Parkera" -tarjouksemme. Pysäköintilupa noudetaan vastaanotosta, josta löydät myös yksityiskohtaiset ajo-ohjeet pysäköintihalliin. Sisäänkäynti pysäköintihalliin löytyy hotellin siltä sivulta, joka on E4-moottoritien puolella.

Lue lisää "Flyg, Bo och Parkera" -tarjouksestamme täältä, meidän ruotsinkielisiltä kotisivuiltamme.

Kuntosali

Kuntosalin käyttö on sinulle hotellimme vieraana maksutonta. Hyvin varustetulla kuntosalillamme voit treenata monipuolisesti erilaisilla Technogym-merkin kuntosalilaitteilla sekä käsipainoilla. Jos haluat mieluummin treenata ulkona, löydät hotellin lähistöllä sijaitsevalta Sköndals Skogenin luonnonsuojelualueelta hyviä juoksureittejä. Meiltä voit lainata myös polkupyöriä. Ota vastaanottoomme yhteyttä, niin annamme sinulle vinkkejä ja autamme karttojen kanssa.

Aukioloajat

Joka päivä, ympäri vuorokauden.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme maksuttoman bussikuljetuksen Arlandaan ja takaisin tilan niin salliessa. Ensimmäinen lähtö hotellilta on klo 02.55 och ja bussi kulkee joka 30. minuutti (siis joka XX.55 ja XX.25), klo 00.55 asti. Ensimmäinen lähtö Arlandasta on klo 03.10 ja bussi kulkee joka 30. minuutti (siis joka XX.10 ja XX.40) klo 01.10 asti. Bussissa on merkintä "Connect Hotel & Quality Hotel". Bussi lähtee pysäkiltä numero 11, jokaisesta Arlandan terminaalista. Kuljetusta lentokentältä hotellille ei voi varata etukäteen ja se tarjotaan tilan niin salliessa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Petite X

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Petite X:sta. Petite X:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

 • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Self-service check-in

Hyödynnä vuorokauden kaikki minuutit! Check-in-asemiemme avulla voit sekä kirjautua sisään että ulos kätevästi ja nopeasti omatoimisesti. Vastaanottomme henkilöstö on tietenkin valmiina auttamaan ympäri vuorokauden.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko "QualityGuest" ja sitten oletkin jo verkossa. Helppoa ja mukavaa!

Muut palvelut

 • Juoksureitit
 • Air condition
 • Hissi
 • Pesutupa
 • Sisäpysäköinti
 • Taulu-TV
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Aamutakkeja
 • Ravintola
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Telekonferenssi
 • Jääpalakone
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Kokovartalopeili
 • Savuton hotelli

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.