Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Ruotsi

503 huoneellaan, 13 kerroksellaan ja 10 XXL-huoneellaan tulee tästä uusi lippulaiva Comfort Hoteleille. Pääset lennollesi tosi kätevästi lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Paras paikka aloittaa matkasi. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,4
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Arlanda Airport tulee muuttamaan kuvaasi lentokenttähotelleista – ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin tylsä! Comfort Hotel Arlanda Airport kohtaa nykyaikaisen matkustajan riippumatta siitä, oletko tekemässä elämäsi matkaa, vierailetko kaverin luona vai menetkö tärkeään kokoukseen.

50 metriä lentokentältä

Helppo pääsy Arlandan lentokentälle. Hotellista on vain 40 metrin matka terminaaleihin 4 ja 5. Seuraa opasteita SkyCitya kohti ja sitten hotellin suuntaan. Hotelli sijaitsee aivan SkyCityn sisäänkäynnin edestä kulkevan kadun toisella puolella.

Pizza & Bowls

Keitiömme on avoinna viikon jokaisena päivänä seuraavien aukioloaikojen mukaisesti: Maanantaisin klo 17.00 - 22.00, tiistaista lauantaihin klo 17.00 - 23.00, ja sunnuntaisin klo 17.00 - 22.00. Tarjoilemme ihania italialaisia pizzoja sekä raikkaita poké bowls -annoksia ja salaatteja. Arkipäivisin voit nauttia meillä myös lounaan klo 11.00 - 13.00.

Barception

Keittiö on avoinna seitsemän päivää viikossa klo 17:00-23:00. Menusta löydät baarivälipaloja, herkullista pizzaa pizzauunista, valikoiman kauden inspiroimia ruokia ja tietenkin todella hyvän hampurilaisen. Kaikki ruoka ja juoma tilataan Barceptionista.

Comfort Delistämme löydät aina valikoiman tuoreita salaatteja, voileipiä ja muita yksinkertaisia ruokia, jotka voidaan lämmittää Barceptionissa. Tarjonta vaihtelee päivittäin kausittain saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan. Avoinna 24/7.

Easy to enjoy

Hotellissa Comfort Hotel Arlanda Airport elämä on helppoa. Nauti terveellinen ja maittava aamiainen aamulla. Kuntoile salilla vuorokauden ympäri. Sinulla on myös mahdollisuus pestä vaatteita hotellissa vuorokauden ympäri niin, että sinulla on aina puhtaat vaatteet laukussa joko ennen matkaa tai matkan jälkeen. Joka kerroksessa on silityshuone, joten paitasi on valmiina työpäivää tai matkaa varten. Jos teitä on monta perheenjäsentä tai olette isompi kaveriporukka, saatavilla on 10 kappaletta XXL-huoneita, joissa kussakin on tilaa 8 hengelle.

Pysäköinti

Pysäköi autosi hotellin lämmitettyyn pysäköintihalliin! Pysäköintipaikkoja hybrideille ja sähköautoille on myös saatavilla. Ota yhteyttä Barceptioniin saadaksesi lisätietoja näiden paikkojen varaamisesta sekä lyhyt- ja pitkäaikaisen pysäköinnin hinnoista.

Nopeat ja tehokkaat kokoukset!

Tarvitsetko kokoushuoneen tunniksi? Koko päiväksi tai ehkä useammaksi päiväksi peräkkäin? Me ratkaisemme asian. Sinun tarvitsee vain aloittaa aivoriihi, lyödä kaupat lukkoon tai työskennellä kaikessa rauhassa. Kun nälkä yllättää, niin olemme täällä sinua varten – riippumatta siitä, millä haluat tehostaa energiatasoasi.

Yhteystiedot

  • Tornvägen 19A 19060 Stockholm, Arlanda , Ruotsi

Löydä hotellille

Arlandan lentoasemalta

Seuraa terminaaleista 4 ja 5 opasteita SkyCityä kohti, ja tämän jälkeen Comfort Hotel Arlanda Airportia kohti. Hotellin sisäänkäynti sijaitsee rullaportaiden alkupään luona ja aivan SkyCityn sisäänkäyntiportin luona.

Tukholman keskusta

Arlanda Express vie sinut Tukholman keskustaan tai sieltä takaisin 20 minuutissa
50 metriä lentokenttäbussille Flygbussen, 45 minuuttia Tukholman keskustaan
50 metriä lähimmälle linja-autoasemalle, noin 1 tunti Tukholman keskustaan julkisilla kulkuvälineillä
Autolla noin 40 minuuttia, 42 km

Taksi

Suosittelemme yritystä Cabonline, puh: +46 87 44 95 60

Tietoja hotellista Comfort Hotel Arlanda Airport

Hotellihuoneiden lukumäärä

503 hotellihuonetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

4 kokoushuonetta, joiden kapasiteetti on noin 80 henkeä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.