Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Makumatka alkaa fantastisella aamiaisella toisessa kerroksessa. Kolmannen kerroksen Living Roomissa nautit kevyttä syötävää sekä juotavaa odottaessasi lentoa.

Aamiainen

Toisen kerroksen Runway-ravintolaan katetaan runsas aamiaisemme. Lisäksi Runway-ravintolassa tarjotaan kokousvieraillemme kunnon lounaat ja päivälliset.

Living Room

 - paras tapa seurustella. Sohvalla ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa!

Eläväinen kohtaamispaikka ei perustu vain maailmankuuluun designiin, tyylikkäisiin tauluihin eikä edes parhaaseen musiikkiin. Eläväisessä kohtaamispaikassa on kyse ihmisistä. Ihmiset luovat upean tunnelman ja tunteen siitä, että tavallisesta arki-illasta voi muodostua jotakin aivan taianomaista. Tämän kaiken me haluamme välittää Living Roomimme kautta.

Haluamme, että Living Room on inspiroiva paikka, jossa voit kohdata taiteen, musiikin, designin ja tietenkin muita ihmisiä. Tavoitteenamme on se, että haluat viettää aikaasi mieluummin meidän olohuoneessamme kuin omassasi. 

Lämpimästi tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Hyvää ruokaa paremman maailman luomiseksi

Meille on erittäin suuri merkitys sillä, mitä laitamme vieraidemme ja henkilökuntamme lautasille. Mikäli haluat lisätietoja, kerromme mielellämme lisää.

Strawberry on käyttänyt WWF:n kalaopasta työstääkseen oman "punaisen listan". Lopputuloksena on lista, jota käytämme voidaksemme arvioida, mitä liha- ja kalatuotteita meidän tulee välttää. Tarjoilemme vain ASC- ja MSC-merkittyä kalaa ja äyriäisiä ja boikotoimme Brasiliasta peräisin olevaa lihaa. Kahvimme on sekä ekologista että Reilun kaupan tunnuksella merkittyä. Maukkaat omelettimme ovat ekologisia, aivan kuten leipomossamme käyttämämme jauhot. Kaikki ruoka on 100 % palmuöljytöntä. Sinulle, joka haluat tai tarvitset laktoosittomia tai gluteenittomia vaihtoehtoja tai joka syöt kasvisruokavalion mukaan tai vegaanisesti, voimme tarjota useita hyviä vaihtoehtoja.

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai:
Early Bird: 04.00 - 05.00 
Noutopöytä: 05.00 - 09.30

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.