Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Makumatka alkaa fantastisella aamiaisella toisessa kerroksessa. Kolmannen kerroksen Living Roomissa nautit kevyttä syötävää sekä juotavaa odottaessasi lentoa. 35 metrin korkeudessa, 12. kerroksessa, tarjoillaan ruokaa ja juomaa tavallista paremmalla näköalalla.

Aamiainen

Toisen kerroksen Runway-ravintolaan katetaan runsas aamiaisemme. Lisäksi Runway-ravintolassa tarjotaan kokousvieraillemme kunnon lounaat ja päivälliset.

Kitchen & Table

Tervetuloa 12. kerrokseen, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson -ravintolaan. Fantastisella näkymällä kiitoteille ja auringonlaskuun saat nautittavaksesi Manhattanin makuja ruotsalaisista raaka-aineista valmistettuina. Ehkä ei ole kovin yllättävää, että kahden maailman makuja sekoittava ravintola sijaitsee juuri Arlandassa. Lentokentällä, jos jossain, kuuluu asiaan kokea makuelämyksiä maailman erilaisista keittiöistä.

Living Room

 - paras tapa seurustella. Sohvalla ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa!

Eläväinen kohtaamispaikka ei perustu vain maailmankuuluun designiin, tyylikkäisiin tauluihin eikä edes parhaaseen musiikkiin. Eläväisessä kohtaamispaikassa on kyse ihmisistä. Ihmiset luovat upean tunnelman ja tunteen siitä, että tavallisesta arki-illasta voi muodostua jotakin aivan taianomaista. Tämän kaiken me haluamme välittää Living Roomimme kautta.

Haluamme, että Living Room on inspiroiva paikka, jossa voit kohdata taiteen, musiikin, designin ja tietenkin muita ihmisiä. Tavoitteenamme on se, että haluat viettää aikaasi mieluummin meidän olohuoneessamme kuin omassasi. 

Lämpimästi tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Hyvää ruokaa paremman maailman luomiseksi

Meille on erittäin suuri merkitys sillä, mitä laitamme vieraidemme ja henkilökuntamme lautasille. Mikäli haluat lisätietoja, kerromme mielellämme lisää.

Strawberry on käyttänyt WWF:n kalaopasta työstääkseen oman "punaisen listan". Lopputuloksena on lista, jota käytämme voidaksemme arvioida, mitä liha- ja kalatuotteita meidän tulee välttää. Tarjoilemme vain ASC- ja MSC-merkittyä kalaa ja äyriäisiä ja boikotoimme Brasiliasta peräisin olevaa lihaa. Kahvimme on sekä ekologista että Reilun kaupan tunnuksella merkittyä. Maukkaat omelettimme ovat ekologisia, aivan kuten leipomossamme käyttämämme jauhot. Kaikki ruoka on 100 % palmuöljytöntä. Sinulle, joka haluat tai tarvitset laktoosittomia tai gluteenittomia vaihtoehtoja tai joka syöt kasvisruokavalion mukaan tai vegaanisesti, voimme tarjota useita hyviä vaihtoehtoja.

Varaa pöytä Kitchen & Table -ravintolasta

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 00 tai sähköpostitse osoitteessa arlanda@kitchenandtable.se.

Varaa pöytä netissä

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai:
Early Bird: 04.00 - 05.00 
Noutopöytä: 05.00 - 09.30

Päivällinen Kitchen & Table

Maanantai: 17.00 - 23.00
Tiistai: 17.00 - 23.00
Keskiviikko: 17.00 - 23.00
Torstai: 17.00 - 23.00
Perjantai: 17.00 - 23.00
Lauantai: 17.00 - 23.00
Sunnuntai: 17.00 - 23.00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.