Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arlandan lentoasema, Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa meille Clarion Hotel Arlanda Airportiin! Onko sinulla kysyttävää vierailuasi koskien? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellimme vieraana saat 50 SEK alennuksen pysäköinnistä Arlandan lentoaseman kaikkien terminaalien yhteydessä olevista pysäköintipaikoista, kun pysäköit auton vähintään 2 päivän ajaksi. Varaa pysäköintipaikkasi etukäteen täältä.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Arlanda Airport on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi.

Puuttuuko sinulta jotakin?

Vastaanotostamme löydät lähes kaiken tarvitsemasi: hammasharjoja, hammastahnaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia. Mikäli kaipaat vielä jotain muuta, Sky Citystä löytyy suuri valikoima kauppoja ja lahjatavaroita.

Haluatko yllättää?

Haluatko yllättää seurueesi tai tarjota hieman ekstraa? VIP-menustamme löytyy suoraan huoneeseen tilattavia herkkuja. Mikäli aiot polvistua valittusi eteen, autamme sinua mielellämme tekemään hetkestä ikimuistoisen samppanjalla, kukilla sekä korottamalla huoneesi yhteen suurista sviiteistämme.

Mitä hotellissa tapahtuu?

Kalenteristamme löydät kaiken, mitä Clarion Hotel Arlanda Airportissa tapahtuu.

Lehdistö ja valokuvat

Tarvitsetko materiaalia lehtiartikkeliisi? Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Marketing Coordinator Martin Jonssoniin sähköpostitse osoitteessa  martin.jonsson@strawberry.se.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Tee varaus

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.arlanda@strawberry.se.

Aamiainen

Maanantai - sunnuntai:
Early Bird: 04.00 - 05.00 
Noutopöytä: 05.00 - 09.30

Kuntoilutilat

24/7

Sauna

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Uima-allas

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.