Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kokoukset ja tapahtumat

Haluatko järjestää kokouksen tai tapahtuman luonamme? Lähetä meille tiedustelu, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kokous meillä

44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa tarjoavat meille mahdollisuuden järjestää kokouksia, tapaamisia, tapahtumia ja kongresseja 2–900 henkilölle, keskellä Arlandan lentokenttää.

Kokoustilat

Clarion Hotel Arlanda Airport tarjoaa 44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa, 2–900 henkilölle.

Ruoka ja juoma

Minkä vieraat muistavat kokouksesta parhaiten? Useimmiten vastaus on ruoka. Meillä on paljon vaihtoehtoja – riippumatta siitä, missä vaiheessa kokousta haluat syötävää ja juotavaa saada.

Tapahtumat

Clarion Hotel Arlanda Airportista löydät tilat niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Suurille illalliskutsuille tarjoamme suurimman tilamme, Hartsfield-Jackson Atlantan, vartavasten sinun ja vieraidesi käyttöön.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.