Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norja

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norja

Quality Hotel Augustinin pitkä historia ulottuu aina vuoteen 1915 asti. Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa ja tarjoaa 136 huonetta sekä oman kokousosaston, jossa voi järjestää erilaisia tapahtumia.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Augustin

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Augustin on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Trondheimin Torg-ostoskeskuksen lähellä, vanhassa kaupunginosassa kaupungin keskustassa.

Trondheimin keskustassa

Hotellin keskeinen sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Trondheimin kaupunkiin. Kuuluisa Nidarosin tuomiokirkko, Arkkipiispan palatsi ja Kristianstenin linnakke (Kristiansten Festning) ovat kaikki lähellä hotellia. Lisäksi Trondheim Torg -ostoskeskus ja kaupungin viihtyisät ravintolat, baarit ja klubit ovat aivan kulman takana. Täältä voit lukea lisää Trondheimista.

Kulttuuri ja luonto

Trondheimissa järjestetään joka vuosi useita musiikkifestivaaleja, sekä kesällä myös ulkoilmateatteri- ja oopperanäytöksiä. Trondheimin taidemuseo on ehdottomasti vierailun arvoinen. Nideälven on Norjan parhaimpia kalastuspaikkoja lohen- ja taimenenpyyntiin.

Historiallinen hotelli

Quality Hotel Augustinin historia ulottuu vuoteen 1915, jolloin se avattiin nimellä Grand Hotel. Nykyään Augustin on moderni cityhotelli – hotellissa on 134 mukavaa ja uniikkia huonetta, joista jokainen on sisustettu ja kalustettu eri tyylillä. Haluaisitko majoittua tiettyyn huoneeseen hotellissamme? Ota meihin yhteyttä, niin täytämme toiveesi parhaamme mukaan.

Kokous

Kokoustiloihimme kuuluu 15 erikokoista kokoushuonetta. Keskeinen sijaintimme luo täydelliset puitteet kokouksien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle. Lentokenttäbussi Trondheimin lentokentälle pysähtyy 20 metrin päähän hotellistamme, joten matkat hotellin ja lentokentän välillä sujuvat nopeasti ja vaivattomasti.

Ravintola

Hotellimme ravintola tarjoaa runsaan aamiaisen lisäksi lounaan ja illallisen suuremmillekin seurueille. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään esimerkiksi liikelounaiden, yrityksen kickoff-tilaisuuksien tai teemajuhlien järjestämisessä. 

Nidarossviitti

Suunnitteletko jotakin erityistä? Hotellimme sviitti on kooltaan 120 neliömetriä ja sisustettu ajattomaan ja eleganttiin tyyliin. Sviitin olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, TV, DVD-soitin ja äänentoistolaitteet. Tilavassa makuuhuoneessa on istuinryhmä, ja ikkunasta avautuu upeat näkymät Trondheimin kaupungille. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on poreamme ja hierova suihku. Käytössäsi on myös kylpytakit, kylpytohvelit ja ylellisiä kylpyhuonetuotteita. Ota meihin yhtyettä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi Nidarossviitin.

Cash free

Quality Hotel Augustin on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Kongensgate 26 7011 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi pysäkille Torget.

Tromdheimin lentokentältä

Lentokenttäbussi pysähtyy 20 metrin päähän hotellista.

Taksi

Suosittelemme yritystä Trønder Taxi, puhelin +47 07373 tai Norges Taxi, puhelin +47 08000

Tietoja hotellista Quality Hotel Augustin

Hotellihuoneiden määrä

134 kpl - 265 vuodetta

Kokoustilojen määrä

8 kpl – suurimman kokoustilan enimmäiskapasiteetti 140 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Trondheimin lentokenttä: 32 km, noin 27 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Trondheimin päärautatieasema: 1 km,
Bussipysäkki Torget: 30 minuuttia

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.