Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Comfort Hotel Trondheim on moderni hotelli keskellä Midtbyeniä. Tunnemme Trondheimin ja neuvomme sinulle parhaat ravintolat, museot ja aktiviteetit. Hotellissa on 194 huonetta ja kolme pientä kokoustilaa, kuntosali ja baari.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vanhan tuomiokirkon hallitsemassa Trondheimissa sijaitsee hotelli, johon tulet varmasti ihastumaan. Comfort Hotel Trondheim seisoo ylpeänä kaupungin keskustassa, lähellä viihdepalveluita ja kauppoja. Kun olet vieraillut kerran, palaat varmasti toistekin.

Trondheimin keskustassa

Comfort Hotel Trondheim sijaitsee lähellä kaikkea. Kuusi minuuttia päärautatieasemalle ja lentokenttäbussi heti nurkan takana. Trondheimin kuuluisalle torille kävelet kahdeksassa minuutissa. Ennen kuin lähdet tutustumaan kaupunkiin, vieraile Barceptionissamme. Siellä on tarjolla yksinkertaisia ruoka-annoksia ja pikkupurtavaa.

Hyvä startti päivään

Aamiaishuoneessa aurinko paistaa sisään sekä katosta että ikkunoista. Täällä pääset nauttimaan tuoreesta leivästä ja maukkaasta skandinaavisesta buffettiaamiaisesta (joka sisältää myös ekologisia tuotteita). Jos sinulla on aamulla aikainen tapaaminen tai lento, olet tervetullut nauttimaan Early Bird -aamiaisesta klo 05.00 alkaen: pieni buffetti leipien, leikkeleiden, mehujen, jogurttien sekä kahvin kera. Muistathan ilmoittaa meille päivää etukäteen, jos haluat syödä Early Bird -aamiaista.

Hyvät kokousmahdollisuudet

Comfort Hotel Trondheimissa on modernit kokoustilat, jännittävässä ja urbaanissa ympäristössä. Järjestä seuraava johtokunnan kokouksesi tiloissamme, joista löydät mukavia tuoleja sekä ilmaisen langattoman internet-yhteyden. Me voimme myös auttaa sinua järjestämään esimerkiksi illallisia ja rentoja sosiaalisia tilaisuuksia, sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Päivän päätteeksi voit nauttia raikkaan drinkin Barceptionissamme.

Kuntosali avoinna ympäri vuorokauden

Riippumatta siitä, haluatko treenata hauiksesi tai muut lihaksesi kesäkuntoon tai vaikkapa jotakin kilpailua varten, löydät aina sopivat laitteet kuntosaliltamme. Treenaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – kuntosalimme on auki ympäri vuorokauden.

Ilmainen + Comfort Hotel = totta

Ilmainen on hyvää ja halpa on parasta. Tästä syystä me Comfort Hoteleilla haluamme tarjota sinulle ilmaisen Wi-Fin koko hotellin alueella. Ei muuta kuin surffailemaan!

Venyikö ilta pitkäksi?

Jos sinulla on myöhäinen lento kotiin, voit sopia myöhäisestä uloskirjautumisesta. Ehkäpä haluat lukea sen kirjan, jonka kansia et ole edes vielä ehtinyt avata? Ehkäpä sinulla on tapaaminen vanhan opiskelukaverisi kanssa? Meillä voit kirjautua ulos sunnuntaisin vasta klo 18.00 (meillä on lisäksi myöhäinen aamiainen sekä lauantaisin että sunnuntaisin).

Cash free

Comfort Hotel Trondheim on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Krambugata 11 7011 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin päärautatieasemalle.
Seuraa Søndre Gate -katua, käänny Rema 1000 -kaupan kohdalla risteyksestä vasemmalle. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä eteenpäin oikealla puolella.

Trondheimin Værnes Lufthavn -lentokentältä

Lentokenttäbussi Søndre Gate -kadulle.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Norges Taxi, puhelin +47 080 00 ja TrønderTaxi, puhelin +47 073 73.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Trondheim

Hotellihuoneiden määrä

194 kpl

Kokoustilojen määrä

3 kpl - tilaa 10/14/18 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Værnes Lufthavn, Trondheim: 30 km, noin 30 minuuttia.

Etäisyys paikkallisliikenteestä

Bussipysäkki: 70 metriä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.