Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Trondheim, Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,7
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Trondheim

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Trondheimiin. Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on kysyttävää vierailuusi liittyen, ota meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Hotellin alla sijaitsevassa pysäköintihallissa on 300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallista pääset suoraan hotellin aulaan hissillä tai portaita pitkin. Trondheimin kunta omistaa pysäköintihallin, joten me emme voi valitettavasti tarjota alennettuja hintoja pysäköinnistä. Vuorokausihinta on 275 kruunua (NOK). HUOM: Hinta veloitetaan joka kerta, kun auto ajetaan ulos pysäköintihallista. Hotelli ei vastaa mahdollisista hintamuutoksista.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Trondheim on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Living Room Burger Bar

Ravintolamme hotellin 1. kerroksessa.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Hotel Trondheim tarjoaa teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Nopeaa ja helppoa!

Kuntoilu

Clarion Hotel Trondheimilla on yhteistyösopimus 3T Pirbadetin kanssa, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Kuntoilukeskuksella on erinomaiset aukioloajat ja se tarjoaa laajan valikoiman terveyttä ja hyvinvointia edistäviä osastoja sekä tapahtumia. Kaikki vieraamme voivat treenata siellä maksutta. Ole hyvä ja ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja tästä. Vastaanotostamme löydät myös kartan parhaista juoksureiteistä, jotka kaikki starttaavat hotellilta. Tarjolla on kolmen (3), viiden (5) ja kymmenen (10) kilometrin reittejä.

Unohtuiko jotakin?

Hotellimme vastaanotosta voit ostaa tarpeellisia päivittäistarvikkeita, kuten esimerkiksi hammasharjan, partahöylän ja ompelusetin. Hotellin vieressä sijaitsee myös Rema 1000 -kauppa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä vastaanottoon – me autamme mielellämme.

Huonetason korotus

Kaipaatko hieman lisää ylellisyyttä? Miltä kuulostaisi huoneessa odottava VIP-paketti? Tilaa VIP-tervetuliaispaketti itsellesi tai hemmottele lähimmäistäsi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella cl.trondheim@strawberry.no.

Sviitit

Juhlitko tiettyä merkkipäivää tai haluatko tehdä vierailustasi erityisen? Korota huonetyyppiä ja vietä yösi Clarion Hotel Trondheimin upeassa sviitissä. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse groups.cl.trondheim@strawberry.no saadaksesi lisätietoja varausmahdollisuuksista.

Osta tyyny mukaasi

Suuret Clarion-tyynymme ovat uskomattoman mukavia. Myymme niitä hotellimme vastaanotossa, joten voit ostaa pehmeän tyynyn itsellesi tai lahjaksi. Tyynyjen hinta on 390 NOK/kpl.

Mitä Trondheimissa tapahtuu?

Trondheimissa voit nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista, historiallisista elämyksistä ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Lue lisää VisitTrondheim-verkkosivulta tai kysy menovinkkejä vastaanotosta.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11:00 (lasu 12:00)

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07:00 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 08:00 - 11:00

Early Bird (vaatimattomampi aamiainen) joka päivä klo 04.30 alkaen

 

Restaurant & Bar

The Rooftop

Maanantai: 17 - 23
Tiistaista - torstaihin: klo 17 - 00
Perjantai: 15 - 01
Lauantai: 13 - 01
Keittiö on avoinna 18 - 22 tiistaista lauantaihin

Living Room

Avoinna joka päivä 16 - 23
Keittiö sulkeutuu klo 22

Lounas

Tarjoilemme lounasbuffet Atmosphere pyynnöstä

The Rooftop

Tiistaista - torstaihin: 17.00-22.00
Perjantai: 15.00-01.00
Lauantai: 13.00-01.00

Keittiö on avoinna joka päivä klo 17.00-22.00.

Varaa pöytä

Me The Rooftopissa otamme vastaan ​​sekä pöytävarauksia että drop-in-vieraita.

Varaa pöytä verkosta täältä

Pöytävarauksia voi tehdä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rooftop.trondheim@strawberry.no tai puhelimitse numerossa +47 73 92 55 54.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.