Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norja

Clarion Collection Hotel Grand Olavissa voi aistia kaikkien hotellissa asuneiden muusikoiden tunnelman. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa Olavshallenin kanssa. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Grand Olav sijaitsee lähellä Trondheimin loisteliasta kulttuuritarjontaa. Hotelli sopii erinomaisesti niin työn puolesta matkustaville kuin lomalaisillekin. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Trondheimin keskustassa

Hotelli sijaitsee Olavshallen-konserttitalon naapurissa ja Clarion Collection Hotel Grand Olavia kutsutaankin leikkisästi nimellä "backstage". Voit itse asiassa halutessasi kävellä suoraan hotellilta konserttitaloon, sisätiloissa. Aika mukavaa, jos ulkona sataa vettä, eikö totta? Me sijaitsemme Trondheimin keskustassa, kävelyetäisyyden päässä Solsidenistä, Nidarosdomen-tuomiokirkosta ja Rockheimin taidemuseosta. Täältä voit lukea lisää Trondheimista.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Meillä voit nauttia joka aamu herkullisen aamiaisen, joka sisältyy tietenkin huoneen hintaan. Fika, makeaa pikkupurtavaa iltapäivällä, sisältyy sekin hintaan. Lisäksi voit nauttia iltapalastamme joka ilta ilman lisämaksua. Lue näistä lisää Palvelut-välilehden takaa. Meillä on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua drinkin äärellä.

Kokoustilat

Kokoustilamme on mahdollista järjestää useisiin eri tyyppisiin istumajärjestyksiin ja ne on varustettu teknisellä vakiovarustuksella  lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Nähtävää ja tekemistä Trondheimissa

Hotellilta pääsee helposti kävellen Bakklandetiin, josta löydät historiallisia putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös Trondheimin taidemuseo, Nidarosdomen-tuomiokirkko sekä Munkholmen.

Historia

Clarion Collection Hotel Grand Olav on rakennettu vuonna 1989 ja se sijaitsee vieri vieressä Trondheimin kulttuurinkehdon, Olavshallenin, kanssa. Hotellimme on saanut kunnian olla monen tunnetun muusikon toisena kotina, mikä näkyy myös hotellimme sisustuksen yksityiskohdissa.

Cash free

Clarion Collection Hotel Grand Olav on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi ja juna Trondheimin päärautatieasemalle

Trondheimin Værnes-lentokentältä

Lentokenttäbussi Trondheimiin

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Trøndertaxi, puhelin +47 073 73,
ja Norges Taxi, puhelin +47 08000

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Grand Olav

Hotellihuoneiden määrä

106 huonetta – 184 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – 220 henkilölle

Etäisyys lentoasemalta

Trondheimin Værnes-lentoasema: 30 km, noin 30 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Trondheimin päärautatieasema: 450 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.