Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromssa ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tromssa, Norja

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromssa,  Norja

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli, Comfort Hotel Xpress Tromsø. Avainsanoja ovat tehokkuus ja äly. Me tunnemme Tromssan ja ohjaamme teidät parhaisiin ravintoloihin, museoihin sekä kokemuksiin.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,1
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa hotelliin Comfort Hotel Xpress Tromsø. Jos haluat majoittua meille, löydät täältä tarpeellista tietoa.

Xpress-aamiainen

Me olemme kaikki erilaisia. Toiset haluavat aamiaisen vuoteessa ja toiset take away -pussissa. Kuuluitpa kumpaan ryhmään tahansa, meidän aulakaupastamme voit ostaa tuoreita, hyviä aamiaisruokia. Osta mitä mielesi tekee ja lähde saman tien kaupungille, tai jää nauttimaan aamupalasta ja vietä rauhallinen aamuhetki aulassamme.

Pysäköinti

Suosittelemme pysäköintiä maksulliseen pysäköintihalliin, joka löytyy hotellin läheltä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Smart Check-in

Kirjaudu sisään hotelliin puhelimellasi, netissä tai käyttämällä aulassamme olevaa tietokonetta, kun saavut perille. Puhelimesi toimii myös huoneen avaimena.

Siivous ja pyyhkeiden vaihto

Pidämme mielessämme lompakkosi ja ympäristön. Vierailusi aikana huoneesi siivotaan joka neljäs päivä ja vaihdamme silloin myös pyyhkeet. Jos haluat ylimääräisen siivouksen, hoidamme asian lisäveloituksella 100 NOK per kerta, ja mikäli tarvitset uusia pyyhkeitä, aulahenkilöstö ratkaisee asian lisäveloituksella 30 NOK per setti.

Ilmainen Wi-Fi

Meillä surffaat maksutta netissä.

Aulakauppa

Aulakaupasta voit ostaa välipaloja tai yksinkertaisia aterioita. Myymme kaikkea aina aamiaisesta ja juomista salaatteihin ja käyttötarpeisiin.

Myöhäinen check-out/ aikainen check-in

Venyikö lauantai-ilta? Ei hätää! Meillä voit pitää sunnuntaisin huoneesi klo 18.00 asti, ilman lisämaksua. Älä unohda kuitenkaan kertoa tästä meille, jotta mekin muistamme asian. Voit nukkua sitten vähän pitempään, talo tarjoaa! Muina päivinä voit kirjautua sisään aikaisemmin tai kirjautua ulos tavallista myöhemmin, pientä maksua vastaan.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Xpress Tromsø  on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Lobbyshop

Maanantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Tiistai: 24 tuntia vuorokaudessa
Keskiviikko: 24 tuntia vuorokaudessa
Torstai: 24 tuntia vuorokaudessa
Perjantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Lauantai: 24 tuntia vuorokaudessa
Sunnuntai: 24 tuntia vuorokaudessa

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.