Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromssa ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromssa,  Norja

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli, Comfort Hotel Xpress Tromsø. Avainsanoja ovat tehokkuus ja äly. Me tunnemme Tromssan ja ohjaamme teidät parhaisiin ravintoloihin, museoihin sekä kokemuksiin.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Xpress-aamiainen

Ihmiset ovat erilaisia. Joku pitää kananmunista, pekonista ja koko paketista, kun taas toiset valitsevat coffee-to-gon. Sen vuoksi olemme päättäneet luopua aamiaisbuffetista. Barceptionista löydät valikoituja aamiaistuotteita ja vastapaahdettua Fairtrade-kahvia. Osta mitä haluat ja ota se mukaan huoneeseesi, Tromssan kaduille tai istahda aulaamme syömään, hengailemaan ja surffaamaan.

Pysäköinti

Suosittelemme pysäköintiä maksulliseen pysäköintihalliin, joka löytyy hotellin läheltä.

Aulakauppa & Barception

Aulasta löydät aulakauppamme ja Barceptionin. Siellä myymme kaikkea voileivistä ja pähkinöistä cocktaileihin ja panimo-olueen vuorokauden ympäri. Musiikki soi aina taustalla, ja meillä on suuri TV eri puolilla maailmaa järjestettävien tapahtumien seuraamiseksi. Sohvat ja tuolit ovat valmiina sinua varten - rentoudu tai tuo kokous tänne mukanasi.

Aukioloajat

Joka päivä: vuorokauden ympäri

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lemmikkiystävällinen

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Self service station

Kaikki vihaavat jonottamista. Kirjaudu sisään itse fiksuilla check-in-automaateillamme tai Barceptionissamme, jossa on henkilökuntaa 24/7. The future is here to stay!

Wi-Fi

Wi-Fi to the people! Ilmainen langaton internet-yhteys on saatavissa kaikkialla hotellissa. Valitse verkko «Comfort Hotel». Et tarvitse salasanaa. Helppoa ja kätevää. The way we like it.

Muut palvelut

  • Taulu-TV
  • TV
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.