Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromssa ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromssa,  Norja

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli, Comfort Hotel Xpress Tromsø. Avainsanoja ovat tehokkuus ja äly. Me tunnemme Tromssan ja ohjaamme teidät parhaisiin ravintoloihin, museoihin sekä kokemuksiin.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Xpress-aamiainen

Ihmiset ovat erilaisia. Joku pitää kananmunista, pekonista ja koko paketista, kun taas toiset valitsevat coffee-to-gon. Sen vuoksi olemme päättäneet luopua aamiaisbuffetista. Barceptionista löydät valikoituja aamiaistuotteita ja vastapaahdettua Fairtrade-kahvia. Osta mitä haluat ja ota se mukaan huoneeseesi, Tromssan kaduille tai istahda aulaamme syömään, hengailemaan ja surffaamaan.

Pysäköinti

Suosittelemme pysäköintiä maksulliseen pysäköintihalliin, joka löytyy hotellin läheltä.

Aulakauppa & Barception

Aulasta löydät aulakauppamme ja Barceptionin. Siellä myymme kaikkea voileivistä ja pähkinöistä cocktaileihin ja panimo-olueen vuorokauden ympäri. Musiikki soi aina taustalla, ja meillä on suuri TV eri puolilla maailmaa järjestettävien tapahtumien seuraamiseksi. Sohvat ja tuolit ovat valmiina sinua varten - rentoudu tai tuo kokous tänne mukanasi.

Aukioloajat

Joka päivä: vuorokauden ympäri

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lemmikkiystävällinen

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Self service station

Kaikki vihaavat jonottamista. Kirjaudu sisään itse fiksuilla check-in-automaateillamme tai Barceptionissamme, jossa on henkilökuntaa 24/7. The future is here to stay!

Wi-Fi

Wi-Fi to the people! Ilmainen langaton internet-yhteys on saatavissa kaikkialla hotellissa. Valitse verkko «Comfort Hotel». Et tarvitse salasanaa. Helppoa ja kätevää. The way we like it.

Muut palvelut

  • Taulu-TV
  • TV
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.