Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norja

  • Kuntosali ja lähikuva kuntoiluvälineistä, Quality Hotel Tønsbergissä
  • Kuntosali vapailla painoilla, pilates-palloilla ja juoksumatoilla, Quality Hotel Tønsbergissä

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norja

Quality Hotel Tønsberg on moderni perhe- ja konferenssihotelli, jonka uniikki arkkitehtuuri sulautuu kauniisti ainutlaatuiseen merelliseen ympäristöön.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Tønsberg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Tønsberg on paljon enemmän kuin vain erinomainen kokoushotelli. Meillä viihtyvät myös hyvän ruoan ja juoman ystävät. Laadukkaat ja herkulliset makuelämykset ovat meille sydämen asia.

Brasserie X ja Bar X

Me rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa ja haluamme tarjota sinulle vain parasta. Hotellissamme toimii ravintola Brasserie X, jossa voit nauttia pelkistettyjä ja maukkaita aterioita, jotka valmistetaan alusta loppuun itse aina parhaista raaka-aineista. Brasserie X on hienostunut sekoitus pohjoismaista ruokakulttuuria ja ranskalaista brasseriekulttuuria, rennon tunnelman kera. Hotellimme viihtyisän ravintolan ja baarin muoto on tyylikkään kaarimainen ja katosta lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat ravintolavieraillemme valoa ja tunnelmaa. Ravintola ja baari sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Sekä Brasserie X ja Bar X hemmottelevat vieraitaan ainutlaatuisella panoraamanäkymällä meren ylle, ja ruokaillessa on mukava seurata Tønsbergin sataman laivaliikennettä. Tervetuloa nauttimaan herkullisista makuelämyksistä merellisessä tunnelmassa.

Aamiainen

Hotellissamme voit nauttia herkullisesta aamiaisbuffetista, jossa on tarjolla runsaasti maittavia, terveellisiä ja ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja – kunnollinen hotelliaamiainen.

Ravintola Lindahl ja Foynstuene

Quality Hotel Tønsbergissa on useita viihtyisiä ravintoloita, joissa voi kokea niin kulinaristisia nautintoja kuin rentoutua hyvän drinkin äärellä. Charmikkaaseen ravintola Lindahliin mahtuu jopa 220 vierasta. Foynstuene-ravintolaamme kutsutaan myös nimellä Sven Foyn, joka on tunnettu paikallinen valaanpyytäjä.

Ulkoallas ja kuntoilutila 

Hotellissa on ulkoallas (avoinna kesäkauden ajna kesäkuusta syyskuuhun). 

Pysy kunnossa kuntoilemalla kuntoilutilassamme, jossa on tarjolla laaja valikoima kuntoilulaitteita. Tarjoamme muun muassa monitoimilaitteita, juoksumaton, crosstrainerin, kuntopyöriä, soutulaitteen, smith rackin, penkin vapaine painoineen sekä voittamattoman näköalan kanaalille! Kuntoilutila sijaitsee 4. kerroksessa. Pääset sisään huoneavaimellasi.

Ota yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Lisätiedot ja kysymykset, ystävällisesti ota meihin yhteyttä puhelimitse +47 33 00 41 00 tai sähköpostitse q.tonsberg@strawberry.no

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Lounas

Maanantai - Lauantai: 12.00 - 14.00
Sunnuntai: -

À la carte päivällinen

Maanantai - Lauantai: 16.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Kattoterassi/uima-allas

Maanantai: 09.00 - 21.00

(Avoinna 1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Käytä sisäänpääsyyn avainkorttiasi.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.