Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Funktionærmessen Restaurant

Funken Lodge -hotellin Funktionærmessen Restaurant on jälleen loistossaan ja kutsuu sinut nauttimaan vertaansa vailla olevasta kulinaristisesta elämyksestä. Täällä voit nauttia kansainvälisiä aterioita ja arktisia erikoisuuksia hyvien juomien kera, joita löydät meiltä laajan valikoiman.

Siellä, missä historia kohtaa innovaation

Funktionærmessen on yksi Longyearbyenin historiallisimmista ruokailupaikoista, jossa kaivosyrityksen työntekijät söivät ateriansa nauttien samalla ympäröivää kaupunkia ja vuonoja kohti avautuvasta upeasta näköalasta. Kattavien kunnostustöiden päätteeksi ovet avattiin vuonna 2017 ravintolaan, joka tällä paikalla on nykyään. Täällä odotettavissasi on kulinaristinen elämys, jonka täydentävät poikkeuksellisen hyvä palvelu, erittäin laadukkaat raaka-aineet ja upea näköala. À la carte -menulla on tarjolla huolella koostettuja annoksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa kansalaisvälisestä keittiöstä. Suosittelemme kokeilemaan ravintolan nimikkoannoksia: kuningasrapua ja pitkään haudutettua Côte de boeuf -annosta. Nauti pohjoisesta ruokailuelämyksestä Funktionærmessenissa, jossa historia kohtaa innovaation.

Runsas valikoima viinejä ja samppanjaa

Olemme ylpeitä viinimenustamme, josta löytyy yli 300 eli viinilajia. Kellarimme on täynnä hyviä vuosikertapulloja – erityisesti arvostetuilta Bordeaux-tuottajilta. Meillä on saatavilla 15 000 pulloa, ja voimme ylpeillä yli 70 samppanjalajin valikoimallamme, joka on luultavasti Norjan suurin ja laajin. 

Winemaker's Dinner

Useita kertoja vuodessa kutsumme yhteistyössä kuuluisien ja merkittävien viinitilojen kanssa ihmisiä Funktionærmessen Restaurant -ravintolan Winemaker's Dinner -tapahtumaan. Viinintuottajat esittelevät tapahtumassa jännittäviä viinejä keittiön tarjotessa herkullisia ruokia, jotka sopivat täydellisesti yhteen viinien kanssa. Winemaker's Dinner on niin matkailijoiden kuin paikallisten asukkaidenkin suosima tapahtuma, ja suosittelemme, että varaat nopeasti pöydän, jotta et jää paitsi tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta. Jos haluat varata pöydän tai saada lisätietoja seuraavasta kattauksesta, voit ottaa yhteyttä vastaanottoon tai meihin täältä.  

Aukioloajat Funktionærmessen Restaurant

Maanantai: 18.00 - 23.00
Tiistai: 18.00 - 23.00
Keskiviikko: 18.00 - 23.00
Torstai: 18.00 - 23.00
Perjantai: 18.00 - 23.00
Lauantai: 18.00 - 23.00
Sunnuntai: 18.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.