Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa maailman pohjoisimpaan cocktail- ja samppanjabaariin Funken Lodge - hotellissa, Svalbardissa. Nauti cocktaileja, viiniä ja alkoholittomia juomia sekä valitse laajasta valikoimasta samppanjaa rennossa ja tunnelmallisessa ympäristössä.  

Longyearbyenin ainoa erikoistunut cocktail- ja samppanjabaari

Funken Bar oli Longyearbyenin ensimmäinen baari, josta sai juomasekoituksia, ja tätä nykyä se on kaupungin ainoa erikoistunut cocktailbaari. Funken Bar tarjoaa laajan valikoiman premium-juomia, viinilistan, joka sisältää vuosikertaviinejä ympäri maailmaa, sekä eksklusiivisen valikoiman samppanjaa – Svalbardin hienoimpien baarimestarien tarjoilemina. Intiimi, mutta tilava, baari on suunniteltu antamaan sinulle tunteen lämpimästä ja ihanasta keitaasta. Nauti drinkki tai kaksi maailman pohjoisimmassa cocktailbaarissa.

Ihanaa tunnelmaa takkahuoneessa

Funken Bar on itsestäänselvä pysähdyspaikka, kun sinulla on hieman ylimääräistä aikaa. Läheltä baaria löydät takkahuoneen, joka on hotellin kohtaamispaikka päivän arktisten seikkailujen ja kokemusten jakamiseen. Löydä kodikas paikka itsellesi takan äärestä, nauti hyvästä ruoasta ja juomasta, samalla kun teet kirjallisen matkan takaisin naparetkeilijöiden Nansenin ja Amundsenin aikaan. Valitse hyvä kirja kirjastomme laajasta arktisen kirjallisuuden valikoimasta.

Baarimenussa laatua ja lähiruokaa

Halutessasi hieman pikkupurtavaa, Funken Bar tarjoaa yksinkertaisemman baarimenun. Ruoat valmistetaan kulinaarisella asiantuntemuksella, keskittyen alueella tuotettuihin raaka-aineisiin. Baarimenu tarjoillaan klo 23.00 asti

Aukioloajat Funken Bar

Maanantai: 12.00 - 02.00
Tiistai: 12.00 - 02.00
Keskiviikko: 12.00 - 02.00
Torstai: 12.00 - 02.00
Perjantai: 12.00 - 02.00
Lauantai: 12.00 - 02.00
Sunnuntai: 12.00 - 02.00

Keittiö sulkee ovensa klo 23.00.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.