Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stokmarknes, Norja

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norja

Quality Hotel Richard With öppnade i toukokuuta 2023. Meren äärellä, Stokmarknesin laiturin luona sijaitseva hotelli sopii kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukoille. Täällä voit pulahtaa mereen ja rentoutua kelluvassa saunassa. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Richard With

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa luoksemme Quality Hotel™ Richard Withiin! Onko sinulla vierailuasi koskevaa kysyttävää? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Missä hotelli sijaitsee?

Löydät meidät osoitteesta Havnegata 2, Hurtigrutemuseetin tuntumasta Stokmarknesin keskustassa. Lentokenttäbussi pysähtyy hotellin ulkopuolella ja Hurtigruten-laituri sijaitsee vain noin 250 metrin päässä.

Kokous Pohjois-Norjassa?

Tietenkin suurella K:lla. Luontoelämysten, paikallisella twistillä täydennettyjen ruokaelämysten ja räätälöityjen mukavuuksien yhdistelmä varmistaa, että voimme tarjota uudenlaisen kokouselämyksen. 

Onko hotellissa kuntoilutiloja?

Totta kai! Löydät meiltä vapaita painoja, juoksumattoja ja kuntoilulaitteita, jotka ovat valmiina tarjoamaan sinulle ihanan rentoutumismahdollisuuden eri aktiviteettien välillä. Vieraanamme voit treenata maksutta ympäri vuorokauden.

Onko hotellilla pysäköintipaikkoja?

Usko tai älä, Stokmarknesissa ei veloiteta pysäköintimaksua. Hotellilla on 60 pysäköintipaikkaa, joista 10:ssä on mahdollisuus ladata sähköauto. Voit käyttää myös keskustassa olevia julkisia pysäköintipaikkoja. 

Voinko käyttää puhelintani sisäänkirjautumiseen tai avainkorttina?

Tottahan toki  voit tehdä useimmat asiat puhelimellasi yöpyessäsi luonamme. Voit kirjautua sisään, avata hotellihuoneesi oven, maksaa yöpymisen, kirjautua ulos ja varata seuraavan yöpymisen luonamme  kaikki tämä puhelimella! Parasta kaikessa on se, että voit myös chatata suoraan vastaanoton kanssa! Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on kysyttävää ollessasi huoneessasi. Sinun tulee vain ladata Strawberryin sovellus, joka on täysin maksuton. Taianomaista!

Voinko korottaa huoneluokkaani?

Onko mielessäsi jokin erityistilaisuus tai haluatko vain hemmotella itseäsi hieman? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua korottamaan huoneluokkaasi.

Onko teillä matkavarahuonetta?

Saavutko aikaisin tai oletko lähdössä myöhään? Tarjoamme matkatavaroiden säilytysmahdollisuuden ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Onko Wi-Fi maksuton?

Meillä käytössäsi on aina maksuton Wi-Fi, oletpa hotellin missä kerroksessa tahansa. Surffaile huoletta!

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Richard With on käteisetön hotelli. Hotellin henkilökunnalle se merkitsee turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen riskiä ja ehkäisee rikollista toimintaa. Näin ollen meillä on enemmän aikaa vieraillemme. Vieraille ja vierailijoille se merkitsee turvallista ja nopeaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki tavalliset maksu- ja luottokortit. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää.

Unohditko jotakin hotellihuoneeseen?

Siinä tapauksessa voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen q.richardwith@strawberry.no  vastaamme sinulle niin pian kuin vain voimme!

Markkinointiin, sponsorointiin tai yhteistyöhön liittyvä tiedustelu tai valokuvapyyntö?

Jos sinulla on markkinointiin, sponsorointiin, yhteistyöhön tai valokuviin liittyvä tiedustelu, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen q.richardwith@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aukioloajat

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Kuntosali

Ajat ilmoitetaan myöhemmin

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.