Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norja

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norja

Quality Hotel Richard With öppnade i toukokuuta 2023. Meren äärellä, Stokmarknesin laiturin luona sijaitseva hotelli sopii kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukoille. Täällä voit pulahtaa mereen ja rentoutua kelluvassa saunassa. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tiedämme, että selvitäksesi kokonaisesta kokousten tai aktiviteettien täyttämästä päivästä on tärkeää saada päivälle hyvä alku. Sen saat maistuvan ja terveellisen aamiaisbuffetimme avulla, jossa tarjoilemme valittuja ekologisia tuotteita. Herkullinen hotelliaamiainen sisältyy tietenkin yöpymisen hintaan.

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Pysäköinti

Hotellilla on pysäköintipaikkoja 60 autolle, ja 10 paikassa on laturi sähköautoja varten.

Gym

Hotellin kuntoilutilat on varustettu laitteilla sekä kunto- että voimaharjoittelua varten.

Lobbyshop

Jos haluat jotakin hyvää päiväaikaan, illalla tai yöllä, tarjoamme laajan valikoiman naposteltavaa, pieniä ruoka-annoksia, juomia ja muuta tarpeellista aulakaupassamme. Aulakauppamme ansiosta voit olla sekä yökyöpeli että aamuvirkku. Olet tervetullut mihin aikaan tahansa!

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai jos sinulla ei vain ole aikaa jonottaa, voit kirjautua sisään fiksujen self-service check-in -pisteidemme kautta tai puhelimesi kautta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaan matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Hinta ystävästäsi on 300 NOK per vierailu tai, jos mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä, 400 NOK per vierailu. Opaskoirista emme veloita lisämaksua esitettyä todistusta vastaan. Muistathan ilmoittaa meille asiasta yöpymisen varaamisen yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton, langaton Wi-Fi-yhteys. Muodosta yhteys ja sitten vain surffaamaan!

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Ekologinen aamiainen
  • Ilmainen pysäköinti
  • TV
  • Lemmikit ovat sallittuja
  • Kuntoilutilat

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.