Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes on kokoushotelli Stjørdalin keskustassa. Vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin Værnes-lentokentältä ja 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, hyvien bussi- ja junayhteyksien päässä.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Airport Hotel Værnes

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeitä onnistuneen hotellivierailun elementtejä.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Tarjoamme ravinteikkaan ja vaihtelevan aamiaisbuffetin, jotta saat päivällesi mahdollisimman hyvän alun.

Lounas – vain pyynnöstä

Uskallamme väittää, että meillä on alueen paras lounasbuffetti, joka sisältää kaikkea mahdollista. Tiedämme nimittäin, että lounaan tulee antaa kokousvieraillemme lisäenergiaa ja inspiraatiota ja pidämme tämän mielessä, kun valmistamme annoksiamme.

Tarjoamme lounasta maanantaista lauantaihin.

Q-Zone

Q-Zone on hotellimme sosiaalinen tapaamispaikka, jossa vieraat ja paikalliset voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Voitte kokoontua shuffleboardimme ääreen ja järjestää leikkimielisen kilpailun – tai ehkäpä Foosball on teille sopivampi vaihtoehto? Meiltä löydät molemmat!  Lainaa pelivälineet vastaanotosta. Q-Zone sopii sinulle myös silloin, kun et ole kiinnostunut pelaamisesta, sillä siellä on viihtyisiä istuinryhmiä, joissa voit rentoutua kahvikupillisen ääressä tai noutaa jotakin hyvää baarista. Voit myös haastaa ystäväsi tai perheenjäsenesi Fuelbox-korttiemme avulla, jotka sisältävät yli sata juhla-aiheista kysymystä eri aihealueittain.

Quality Hotel Breaks

Tarvitsetko lisäenergiaa päivän aikana? Kokousvieraanamme pääset nauttimaan popcornista ja pehmytjäätelöstä (erilaisten strösseleiden kera) koko päivän ajan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.