Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stjørdal, Norja

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes on kokoushotelli Stjørdalin keskustassa. Vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin Værnes-lentokentältä ja 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, hyvien bussi- ja junayhteyksien päässä.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Airport Hotel Værnes

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Airport Hotel Værnesiin! Kokosimme tänne vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Toivottavasti löydät kysymykseesi vastauksen täältä!

Pysäköinti

Pysäköinti on maksutonta Stjördalissa. Osassa pysäköintipaikoista on voimassa aikaraja, joka on merkitty selkeästi kylteillä. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen, joten paikkojen saatavuus riippuu saapumisajankohtana vapaana olevista paikoista. 150 metrin päästä hotellilta löytyy hotellin oma pysäköintialue. Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme tarjoamalla reittiohjeet.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Paikallisliikenteellä lentokentältä hotellille ja takaisin

Bussi 70 kulkee ruuhka-aikoina 20 minuutin välein Stjördalin ja Værnesin välillä ja muulloin 30 minuutin välein. Hotellille päin matkustaessasi voit poistua bussista joko Torgkvartaletin ostoskeskuksessa Stjördalissa tai Stjördalin rautatieasemalla. Ostoskeskus sijaitsee noin yhden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja rautatieasema noin viiden minuutin päässä. Bussi 310 kulkee Værnesin ja Stjördalin aseman välillä kerran tunnissa klo 09.00 - 12.00. Bussi 330 kulkee klo 15.00 - 18.00 Stjördalin keskustan ja Værnesin välillä klo 09.00 - 18.00. Lentokentän suuntaan mentäessä bussi pysähtyy Værnesin Shell-huoltoasemalla. NSB:n lähijuna kulkee myös väliä Stjördalin rautatieasema–Trondeim-Værnesin lentokenttä–Trondheim.

Wi-Fi

Suosikkisarjasi striimaamiseen tai statuksesi päivittämiseen ystävillesi ja perheellesi voit käyttää langatonta internet-yhteyttä. Et tarvitse salasanaa. Surffaile rauhassa!

Lämpötila

Pidätpä raikkaasta viileydestä tai kodikkaan lämpimästä huoneesta – huoneesi lämpötila on säädettävissä joko seinässä olevan termostaatin tai ilmastointilaitteessa olevan termostaatin avulla. Mikäli haluat apua, voit ottaa yhteyttä vastaanottoon ja autamme mielellämme. 

Käteisetön hotelli

Quality Airport Hotel Værnes on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Jäikö jotakin pakkaamatta?

Unohditko pakata mukaan jotakin lähtiessäsi hotellista? Jos olet unohtanut jotakin hotelliin, hoidamme asian. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sen sinulle toiveesi mukaisesti.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - lauantai: 06:00 - 09:30
Sunnuntai: 06:00 - 10:30

Lämmintä ruokaa klo 06:30 alkaen.

Á la carte lounas

Maanantai  - lauantai: 11:00 - 17:00
Sunnuntai: -

Á la carte Päivällinen

Maanantai - lauantai: 18:00 - 22:00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.