Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norja

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norja

Quality Hotel Grand, Steinkjer on kokoushotelli Steinkjerin sydämessä. Hotellissa on 113 hotellihuonetta, 7 kokoustilaa, ravintola ja baari. Meillä voit järjestää konferensseja, kokouksia ja tapahtumia jopa 400 henkilölle.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Haluamme, että muistat meidät hyvästä ruokailukokemuksesta. Tästä syystä tarjoamme vieraillemme monia erilaisia vaihtoehtoja.

Aamiainen

Tarjoamme aamiaisbuffetin, johon kuuluu useita maukkaita, terveellisiä ja ekologisia vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen! Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan hotellissamme asuessasi.

Lounas

Useimpina arkipäivinä tarjoilemme ravintolassamme tilauksesta kahden ruokalajin lounaan tai lounasbuffetin. Lounas sisältyy kaikkien kokousvieraiden päiväpakettiin ja täyshoitoon, ja se on tilattavissa etukäteen myös erikseen.

Ravintola

Rentoa vai tyylikästä? Luota meihin. Uudistamme usein menuamme, mikä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää kunkin sesongin parhaita raaka-aineita. Ilta luonamme on hyvä lopetus pitkälle kokouspäivälle, parempi lomaillallinen koko perheelle ja unohtumaton kokemus monille vieraillemme.

Aulabaari

Aulabaari on hotellin epävirallinen kohtaamispaikka. Täällä voit istua alas ja juoda kupin kahvia, lasin viiniä tai hyvän drinkin. Tai miksetpä maistaisi paikallista oluttamme?

Ateriapalvelu

Keittiötiimimme, kärjessään, osaa tehdä vaikutuksen ruoanlaittotaidoillaan. Voimme auttaa sinua järjestämään ruoan ja juoman kaikentyyppisiin tapahtumiin: syntymäpäivät, kastajaiset, häät, muistotilaisuudet ja rippijuhlat. Me takaamme laadun tilanteessa kuin tilanteessa, jotta sinä pääset rentoutumaan ja nauttimaan vieraidesi seurasta. Grandin catering takaa onnistuneen tapahtuman!

Menut, joissa on vähän ylimääräistä

Ota yhteyttä meihin ja räätälöimme menun toiveidesi mukaan!

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin halutessasi saada lisätietoja tai tehdä pöytävarauksen puhelimitse +47 74 16 47 00 tai sähköpostitse q.steinkjer@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Ravintola

Maanantai: 11.00 - 22.00
Tiistai: 11.00 - 22.00
Keskiviikko: 11.00 - 22.00
Torstai: 11.00 - 22.00
Perjantai: 11.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.