Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norja

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norja

Quality Hotel Grand, Steinkjer on kokoushotelli Steinkjerin sydämessä. Hotellissa on 113 hotellihuonetta, 7 kokoustilaa, ravintola ja baari. Meillä voit järjestää konferensseja, kokouksia ja tapahtumia jopa 400 henkilölle.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluamme, että muistat meidät hyvästä ruokailukokemuksesta. Tästä syystä tarjoamme vieraillemme monia erilaisia vaihtoehtoja.

Aamiainen

Tarjoamme aamiaisbuffetin, johon kuuluu useita maukkaita, terveellisiä ja ekologisia vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen! Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan hotellissamme asuessasi.

Lounas

Useimpina arkipäivinä tarjoilemme ravintolassamme tilauksesta kahden ruokalajin lounaan tai lounasbuffetin. Lounas sisältyy kaikkien kokousvieraiden päiväpakettiin ja täyshoitoon, ja se on tilattavissa etukäteen myös erikseen.

Ravintola

Rentoa vai tyylikästä? Luota meihin. Uudistamme usein menuamme, mikä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää kunkin sesongin parhaita raaka-aineita. Ilta luonamme on hyvä lopetus pitkälle kokouspäivälle, parempi lomaillallinen koko perheelle ja unohtumaton kokemus monille vieraillemme.

Aulabaari

Aulabaari on hotellin epävirallinen kohtaamispaikka. Täällä voit istua alas ja juoda kupin kahvia, lasin viiniä tai hyvän drinkin. Tai miksetpä maistaisi paikallista oluttamme?

Ateriapalvelu

Keittiötiimimme, kärjessään, osaa tehdä vaikutuksen ruoanlaittotaidoillaan. Voimme auttaa sinua järjestämään ruoan ja juoman kaikentyyppisiin tapahtumiin: syntymäpäivät, kastajaiset, häät, muistotilaisuudet ja rippijuhlat. Me takaamme laadun tilanteessa kuin tilanteessa, jotta sinä pääset rentoutumaan ja nauttimaan vieraidesi seurasta. Grandin catering takaa onnistuneen tapahtuman!

Menut, joissa on vähän ylimääräistä

Etkö löydä haluamaasi menusta? Haluatko järjestää samppanja-aamiaisen, riistabuffetin tai kreolilaisen illan? Ota yhteyttä meihin ja räätälöimme menun toiveidesi mukaan!

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin halutessasi saada lisätietoja tai tehdä pöytävarauksen puhelimitse +47 74 16 47 00 tai sähköpostitse q.steinkjer@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Ravintola

Maanantai: 11.00 - 22.00
Tiistai: 11.00 - 22.00
Keskiviikko: 11.00 - 22.00
Torstai: 11.00 - 22.00
Perjantai: 11.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.