Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norja

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norja

Comfort Hotel Square sijaitsee Stavangerin keskustassa. Hotellissa on uusi ja moderni kuntosali, myöhäinen uloskirjautuminen sunnuntaisin ja kaupungin upein kattoterassi.

Comfort Hotel® Square 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Square

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Meillä ei ole hovimestaria eikä kullattuja hanoja – sen sijaan löydät kirkkaita värejä, iloisia ihmisiä sekä Stavangerin upeimman kattoterassin. Hotellimme on ainutlaatuinen, sillä meillä on rohkeutta, taitoa ja tahtoa. Tervetuloa!

Stavangerin keskustassa

Nykyaikainen, tyylikäs ja erinomainen sijainti Stavangerissa – Comfort Hotel Square on todellinen löytö. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ytimessä Stavangerin kauppojen ja ravintoloiden vieressä. Lentoaseman bussi pysähtyy 300 metrin päässä hotellista. Vain portaat alas ja olet kirjaimellisesti keskellä Stavangeria. Täällä voit lukea lisää Stavangerista.

Kattoterassi

Rakennuksen ylimmästä kerroksesta löydät Stavangerin upeimman kattoterassin. Täällä voit rentoutua kahvikupin ääressä, lukea viimeisimmät sähköpostisi tai nauttia hyvästä ruoasta. Ruoan ja juoman voit ostaa ravintolasta tai baarista ja viedä sitten mukanasi kattoterassille. Vieraanamme sinulla on tietenkin vapaa pääsy terassille. Se on myös vuokrattavissa erilaisia tilaisuuksia varten. Kerro meille, mikäli haluat järjestää tapahtuman, jota vieraasi eivät koskaan unohda – 360:n asteen näkymä maailman kauneimmasta Stavangerista on todellinen elämys!

Barception

Barceptionimme on monivivahteinen, rento baari, ravintola sekä vastaanotto. Täällä voit hotelliin sisäänkirjautumisen lisäksi nauttia esimerkiksi maukkaista hanaoluista,  panineista ja pikkupurtavasta.

Terveellinen ja maukas aamiainen

Ravinto on erittäin tärkeää. Comfort Hotelista et löydä isoja, notkuviin pöytiin pinottuja aamiaisbuffetteja. Me panostamme ennemmin hieman pienempään, maukkaaseen valikoimaan – joka sisältää useita hyviä, ekologisia ja ravitsevia vaihtoehtoja. Voit myös ottaa aamiaisen mukaasi. Jos nautit Stavangerista viikonlopun yli, voit myös nauttia päivän tärkeimmästä ateriasta hieman pidempään, aina kello 11:00 asti.

Weekend

Hyvän ruokavalion noudattaminen on tärkeää. Ruoan tulee olla terveellistä – ja maukasta. Halutessasi voit ottaa aamiaisen mukaasi hotellista. Viikonloppuisin tarjoilemme päivän tärkeimmän aterian hieman pidempään, lauantaisin klo 11:00 asti ja sunnuntaisin klo 12.00 asti. Valittavana on myös aito englantilainen aamiainen: kananmunia ja pekonia.

Nuku pitkään

Mainitsimmeko jo, että sunnuntaisin voit nukkua niin pitkään kuin haluat? (Duxiana-parivuoteissamme nukkuukin mielellään pitkään.) Uloskirjautuminen klo 18:00. Jos olet lukenut näin pitkälle, Comfort Hotel Square Stavangerissa sopii sinulle takuuvarmasti.

Yhteystiedot

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norja

Löydä hotellille

Linja-auto

Stavangerin linja-autoasema

Juna

Stavanger Sentralbanestasjon 

Stavangerin Sola-lentokentältä

Lentoaseman bussi Clarion Hotel Stavangeriin (noin 150 metriä Comfort Hotel Square -hotellista)

Taksi

Suosittelemme Stavanger Taxi -yritystä, puhelin +47 51 90 90 90

Tietoja hotellista Comfort Hotel Square

Hotellihuoneiden lukumäärä

194 huonetta  388 vuodepaikkaa

Etäisyys lentoasemalta

Stavangerin lentoasema Sola: 14 km, noin 20 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Stavangerin keskusasema (juna ja bussi): 600 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.