Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norja

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norja

Comfort Hotel Square sijaitsee Stavangerin keskustassa. Hotellissa on uusi ja moderni kuntosali, myöhäinen uloskirjautuminen sunnuntaisin ja kaupungin upein kattoterassi.

Comfort Hotel® Square 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Square

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, josta löytyy useita ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja - kunnon hotelliaamiainen.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 07.30 - 11.00

Tilojemme aukioloajat voivat vaihdella kesäkaudella ja juhlapyhien aikaan. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Pysäköinti

Hotellin alapuolella on päiväaikaan auki oleva pysäköintitalo P-Kyrre, jonne voit pysäköidä autosi hintaan 210 NOK per vuorokausi.

Barception

Barceptionimme on urbaani, moderni ja rento baari, vastaanotto ja deli – kaikki yhdessä. Täällä voit hotelliin sisäänkirjautumisen lisäksi nauttia esimerkiksi maukkaista hanaoluista, cocktaileista sekä pikkupurtavasta.

Lobbyshop

Lobbyshopista voit ostaa pikkupurtavaa, juomia ja tuotteita, joita tarvitset matkoilla ollessasi. Avoinna tietenkin vuorokauden ympäri.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme!

Myöhäinen uloskirjautuminen sunnuntaisin

Pidämme rennoista sunnuntaipäivistä! Sen vuoksi annamme sinun pitää huoneesi klo 18.00 asti joka sunnuntai, ilman lisämaksua. Lisäksi tarjoilemme aamiaisen klo 12.00 asti. Torkuta rauhassa! Aikainen sisäänkirjautuminen 100 NOK, ennen klo 15.00 Myöhäinen uloskirjautuminen 100 NOK klo 14.00 mennessä, 200 NOK klo 16.00 mennessä

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko «Comfort Hotel», niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa.

Muut palvelut

  • Hissi
  • Sisäpysäköinti
  • Taulu-TV
  • Kuntoilutilat
  • Kylpyamme tietyissä huoneissa
  • Jääpalakone
  • Savuton hotelli
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.