Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja

Clarion Hotel® Stavanger on persoonallinen hotelli keskellä Stavangerin kulttuuria ja viihdettä. Hotellilta avautuu uskomaton vuonomaisema ja se on oikea paikka sinulle, joka etsit tavallisesta poikkeavaa hotellikokemusta.

Clarion Hotel® Stavanger 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Espier Bar

Espier Bar sijaitsee keskeisellä paikalla Stavangerissa, ja alhaalla keskustassa vierailu on todella sen arvoista. 14. kerroksesta, koko kaupungin yli avautuvalla näköalallaan, löydät yhden Norjan parhaista cocktailbaareista. Täällä voit nauttia tasapainoisesta drinkkimenusta, joka on saanut inspiraationsa paikallisista ja pohjoismaisista raaka-aineista ja joka on koostettu huolellisen seurannan, pitkän kokemuksen ja rohkeiden kokeilujen seurauksena. Upeaa baarimiljöötä täydentävät marmorinen sisustus, sametti ja tumma tammi, luoden lämpimän tunnelman, josta heijastuu laatu ja eleganssi.

Baarin nimen mukaisesti voit vakoilla muita rakennuksen yläkerroksesta käsin, katsellen pöytiin laitetuilla kiikareilla koko Stavangeria. 

Tervetuloa!

Aukioloajat

Tiistai - torstai: 18.00 - 00.00
Perjantai: 17.00 - 00.00
Lauantai: 16.00 - 00.00

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai tehdäksesi pöytävarauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen espier@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.