Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stavanger, Norja

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja

Clarion Hotel Stavanger on persoonallinen hotelli keskellä Stavangerin kulttuuria ja viihdettä. Hotellilta avautuu uskomaton vuonomaisema ja se on oikea paikka sinulle, joka etsit tavallisesta poikkeavaa hotellikokemusta.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ennen kuin pääset perille Clarion Hotel Stavangeriin, sinulla on varmasti jotakin kysyttävää. Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellin naapurista löytyy St. Olavs-pysäköintihalli, jossa on 478 pysäköintipaikkaa. Vuorokauden pysäköinnillä on hintaa enintään 230 NOK.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanottotiskiltä tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä.

Korota vierailusi tasoa

Kukkia, kuohuviiniä ja suklaata huoneessanne? Haluatteko korottaa huoneluokkaanne? Hemmottele itseäsi tai yllätä joku muu pienellä ylimääräisellä luksuksella. Mahdollisuudet ovat monet. Olkaat hyvät ja ottakaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteessa cl.stavanger@strawberry.no tai soittamalla numeroon +47 51 50 25 00, niin autamme teitä parhaamme mukaan!

Puutuuko sinulta jotain?

Ei hätää – vastaanotosta voi ostaa hammasharjoja, sukkahousuja, partahöyliä sekä voiteita. Tämän lisäksi hotellin kulman takaa löytyy liikkeitä, joista löytyy kaikki tarvitsemasi.

Mitä tekemistä Stavangerissa on?

Stavangerin kaupungilla on paljon tarjottavaa, ja me tiedämme, mistä löydät etsimäsi. Lue meidän Stavanger-vinkkimme ja kysy rohkeasti, jos jokin askarruttaa mieltäsi – olemme täällä sinua varten!

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Stavanger on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluatte saada lisätietoja tai tehdä varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 51 50 25 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.stavanger@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

 

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 08:00 - 11:00

Early Bird, yksinkertaisempi aamiainen, klo 04:30 alkaen 

Ravintola ja baari aukioloajat

The Social Bistro & Bar

Maanantai - torstai: klo 17:00 - keskiyö
Perjantai - lauantai: klo 17:00 - 01:00

(Keittiö sulkeutuu joka päivä klo 22:00)

Espier Bar

Tiistai - torstai: klo 18:00 - keskiyö
Perjantai: klo 17:00 - keskiyö
Lauantai: klo 14:00 - keskiyö

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.