Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stavanger, Norja

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja

Clarion Hotel Stavanger on persoonallinen hotelli keskellä Stavangerin kulttuuria ja viihdettä. Hotellilta avautuu uskomaton vuonomaisema ja se on oikea paikka sinulle, joka etsit tavallisesta poikkeavaa hotellikokemusta.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Haluaisitko kokea vieläkin monipuolisemman kaupunkielämyksen? Katso parhaat vinkkimme paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Stavangerin keskustan palvelut ja uniikki luonto kättesi ulottuvilla

Clarion Hotel Stavanger sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa tarjoten kattavan kulttuuri- ja viihdetarjonnan ja erinomaiset shoppailu mahdollisuudet mukavasti hotellimme välittömässä läheisyydessä. Stavangerin luonto on ainutlaatuinen ja voit tutustua kaupungin ympäristöön vierailemalla esimerkiksi Preikestolenissa, joka on yli kuusi sataa metriä korkea kalliojyrkänne Lysevuonon rannalla. Flor & Fjære on yksi Stavangerin suosituimpia ja kauneimpia retkikohteita, jossa voi nauttia monipuolisesta kukkaloistosta, puutarhasaarella on myös monia eksoottisia kasveja ja puita. Hotellimme henkilökunta kertoo sinulle mielellään lisää Stavangerin nähtävyyksistä ja tapahtumista.

Yhdysbussi

Yhdysbussi on edullisin ja yksinkertaisin tapa taittaa matkat lentokentän ja Stavangerin keskustan välillä. Bussi lähtee Solan lentokentältä ja pysähtyy pyydettäessä myös hotellimme eteen. Bussilippujen hinnat: Menolippu aikuinen: 100 NOK. Meno- ja paluulippu aikuinen: 150 NOK. Edullisin vaihtoehto on ostaa meno- ja paluulippu.

Huvipuisto Kongeparken

Kongeparkenin huvipuisto sijaitsee 22 minuutin automatkan päässä hotellilta. Täällä voit muun muassa valmistaa omaa suklaata Freia Sjokoladefabrikk-suklaatehtaalla, hypätä kelkan kyytiin Norjan pisimmällä kelkkaradalla, joka tarjoaa sinulle 1000 metriä vauhtia ja jännitystä. Tutustua maatilamiljööseen, tai kokeilla palomiehen ammattia Barnas Brannstasjon-paloasemalla. Kongeparkenin huvipuisto on avoinna joka päivä klo. 10.00-18.00.

Stavangerin konserttitalo

Stavangerin Konserttitalo avasi ovensa yleisölle syyskuussa 2012. Täällä kulttuurinystäviä hemmotellaan useilla suurilla tapahtumilla vuosittain. Hotellimme tekee tiivistä yhteistyötä Stavangerin Konserttitalon kanssa ja voimmekin tarjota monia mielenkiintoisia tarjouksia kulttuurinnälkäisille vieraillemme. Ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset löydät Facebook sivultamme.

Region Stavanger-sivusto

Region Stavanger on sivusto, josta löytyy runsaasti hyviä ja mukavia vinkkejä Stavangerin alueen tapahtumista. Täältä löydät muun muassa kaupungin parhaimmat tapahtumat, nähtävyydet ja aktiviteetit, sekä keskustan tyylikkään ravintolatarjonnan.

Shoppailu

Stavangerin keskustassa on useita kauppoja, sekä ostoskeskus. Täältä löydät monia kansainvälisiä kauppaketjuja kuten Mango ja H&M, mutta myös idyllisiä paikallisia helmiä, kuten Sjokoladepiken, josta voi ostaa käsintehtyjä konvehteja. Hotellimme henkilökunta tuntee Stavangerin kuin omat taskunsa, kysy meiltä lisää vinkkejä täydelliseen kaupunkielämykseen!

SF Bio Stavanger

Uusimmat elokuvat voit katsoa SF Kino Stavanger elokuvateatterissa.

Rogaland Teater

Esityksiä niin aikuisille kuin lapsille. Katso teatterin ohjelmatarjonta täältä.

Folken opiskelijayhdistys

Stavangerin opiskelijayhdistys tarjoaa kattavan valikoiman konsertteja ja teatteriesityksiä. Katso Folken-yhdistyksen ohjelmatarjonta täältä.

Please note that these tips come from our partners and that opening times, prices and other information may vary or no longer be up to date.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.