Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norja

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norja

Tervetuloa Stavangerin seudun suurimpaan ja jännittävimpään design- ja kongressihotelliin Stavanger Forumin tuntumaan, Madlaan! Clarion Hotel Energy tarjoaa energiaa, taidetta ja designia. Tämä miljöö on luotu inspiroimaan sinua.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Energy

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Energyyn! Tarjoamme ruokailuelämyksiä kaikkiin tilanteisiin ihanan tunnelman kera.

Aamiainen

Toiset haluavat syödä aamiaisen kaikessa rauhassa sanomalehteä lukien, toiset haukkaavat jotakin pientä vauhdissa. Hotellissamme voit syödä aamiaisen haluamallasi tavalla. Mikäli olet aamuvirkku, suosittelemme sinulle vaatimattomampaa Early Bird -aamiaista, joka tarjoillaan aikaisin aamulla. Herkullinen aamiaisbuffetimme sisältyy aina huoneen hintaan.

Baari ja lounge

Clarion Hotel Energy -hotellin aulassa voit istahtaa alas kahvikupin ääreen ja lukea päivän sanomalehden, viettää after work -iltaa kollegoiden kanssa tai maistaa jotakin hyvää lasten menulta.

Terassi

Ravintolan ja baarin yhteydessä on terassimme, joka on ihanteellinen paikka nauttia sekä maukkaasta ruoasta että hyvistä juomista sään salliessa.

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi pöydän. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 51 34 78 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.energy@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai- perjantai : 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00
Early Bird (vaatimattomampi aamiainen): 05.00 - 07.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.