Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stavanger, Norja

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norja

Tervetuloa Stavangerin seudun suurimpaan ja jännittävimpään design- ja kongressihotelliin Stavanger Forumin tuntumaan, Madlaan! Clarion Hotel Energy tarjoaa energiaa, taidetta ja designia. Tämä miljöö on luotu inspiroimaan sinua.

Clarion Hotel® Energy 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Energy

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Energy -hotelliin! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Pysäköinti

Jos saavut autolla, voit pysäköidä P-Siddis-pysäköintitaloon, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä hotellilta. Pysäköintilupa on ostettavissa vastaanotosta hintaan 140 NOK per vuorokausi. Jos haluat maksaa pysäköinnistä tunneittain, hinta on 10-19 NOK/tunti ja se maksetaan pysäköintitalossa olevaa automaattia käyttäen. Huomioithan, että pysäköinti on kielletty hotellia ympäröivällä alueella ja NB Arenan alueella. P-Siddis-pysäköintitalossa on saatavilla 20 latauspistettä sähköautoille. 

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on saatavilla maksuton, langaton internet-yhteys. Sen käyttämiseksi ei vaadita salasanaa. 

Puuttuuko jotakin?

Unohditko jotakin pakatessasi? Ei huolta, vastaanotosta löytyy lähes kaikki tarvittava: hammasharja, hammastahna, partahöylä, partavaahto, shampoo, hoitoaine, vartalovoide, kenkävoide ja ompelusetti. Kaipaatko jotakin, mitä meillä ei ole varastossa? Autamme halutessasi sen hankkimisessa.

Haluatko yllättää?

Haluaisitko yllättää matkaseuralaisesi? Me autamme sinua kaikissa järjestelyissä, huonetason korotuksesta samppanjaan ja punaisiin ruusuihin.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Energy on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen – puhelimitse numerossa +47 51 34 78 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.energy@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai- perjantai : 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00
Early Bird (vaatimattomampi aamiainen): 05.00 - 07.00

Kuntosali

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.