Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Son Spa

Son,  Norja

Moderni ja näyttävä Son Spa on yksi Norjan suurimmista Spa-hotelleista. Hotellimme sijaitsee meren äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Koe merellisen historian värittämä ilmapiiri matkustaessasi liikematkalla, perheen tai ystävien kesken.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Son Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

2000 neliömetrin spa-osastomme tarjoaa ylellisiä ja trendikkäitä spa-hoitoja, treenimahdollisuuksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tervetuloa viihtymään meren äärelle, vain 40 minuutin päähän Oslosta ja vajaan tunnin päähän Ruotsin rajalta.

Räätälöity juuri sinulle

Koska ihosi, kuten sinäkin, on täysin uniikki, räätälöimme spa- ja kauneushoidot juuri sinulle. Ainoa asia, mistä sinun tulee tehdä päätös, on että haluatko kasvo- tai vartalohoidon, vai ehkä molemmat? Ammattitaitoiset kauneus- ja hyvinvointiterapeuttimme räätälöivät hoidot toiveidesi ja ihotyyppisi mukaan. Meillä voit hemmotella itseäsi ylellisellä kasvohoidolla, klassisella hieronnalla, virkistävällä vartalokäärehoidolla tai heleyttävällä vartalokuorinnalla. Rentoudu ja ammenna uutta energiaa arkeen. Lue lisää hoitovalikoimasta spa-esitteestämme ja inspiroidu.

Mitä on Magic Circle?

Magic Circle on oma, ihastuttava ja rentouttava spa-konseptimme – "tee-se-itse-spa-elämys”. Olet yksinkertaisesti oma spa-terapeuttisi ja hemmottelet itseäsi eri pisteissä spa-ympäristössä, omaan tahtiisi – erityisen spa-setin kera. 90 minuutin aikana käyt erilaisissa hoitopisteissä siinä järjestyksessä kuin haluat. Näissä pisteissä käytät spa-settiin sisältyviä seitsemää eri Declèor-tuotetta – helpon, askel-askeleelta, oppaan opastamana. Olemme valinneet parhaita, luonnon omia raaka-aineita sisältäviä, tuotteita kasvoille ja vartalolle.

Son Magic Circle – osa 1

Son Magic Circle aloitetaan pesemällä vartalo suihkussa suihkusaippualla ja puhdistamalla kasvot ihanalla, kaikille ihotyypeille soveltuvalla puhdistusvaahdolla. Etene omaan tahtiisi, ilman stressiä ja kiirettä, rentoudu, unohda arki ja nauti hetkestä. Valitse haluatko astua sisään maagiseen Son Magic Circle -maailmaan vesiputouksen läpi, vai käveletkö mieluummin sen ohi. Tämän jälkeen on vuorossa elämyssuihku, jossa jokainen napinpainallus on uusi kokemus. Kolmannessa pisteessä sinua odottaa rentouttava jalkakylpy, jossa käytät jalkasuolaa. Tämän jälkeen voit mennä uudelleen suihkuun ja tehdä vartalokuorinnan, joka poistaa kuolleita ihosoluja, virkistää ihoa ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Tämän jälkeen on vuorossa suomalainen sauna, jossa lämpötila pysyttelee 85 asteessa.

Son Magic Circle – osa 2

Son Magic Circle -maailman kuudes piste on Kneipp-kylpy (Kneipp-leivän keksineen professorin mukaan), kylmävesihoito, jossa liikut eri altaiden välillä (lämpötilat vaihtelevat välillä 8–28 astetta). Tämän jälkeen vuorossa on rentouttava osuus rauhallisessa huoneessa, jossa lepäät mukavassa vuoteessa. Levähdystauon jälkeen suosittelemme, että laitat kasvonaamion ja annat sen vaikuttaa höyrysaunan lämmössä. Son Magic Circle päätetään rentoutumalla näköalapaikalla, joka tarjoaa ainutlaatuisen maiseman Sonskilen venesataman ja Oslonvuonon yli. Näköalapaikalla olevien aromaattisten tuoksupullojen rentouttava vaikutus lisää hyvänolon tunnetta.

Aukioloajat

SPA-vastaanotto, hoidot, Son Magic Circle

Maanantai - torstai: 10.00 - 19.00
Perjantai: 10.00 - 20.00
Lauantai: 09.00 - 20.00
Sunnuntai: 09.00 - 14.00

Spa-osasto – 1. kerros

Maanantai - lauantai: 07.00 - 20.00
Sunnuntai: 07.00 - 19.00

Lasten ajat – altaat

Joka päivä: 09.00 - 11.00

Treenaus – For Fulle Seil

Joka päivä: 07.00 - 21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-64 98 48 00 tai sähköpostitse osoitteessa son.booking@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.