Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Son Spa

Son,  Norja

Moderni ja näyttävä Son Spa on yksi Norjan suurimmista Spa-hotelleista. Hotellimme sijaitsee meren äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Koe merellisen historian värittämä ilmapiiri matkustaessasi liikematkalla, perheen tai ystävien kesken.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Son Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Quality Spa & Resort Sonin makumaailma peilaa hotellimme ydinarvoja – tuoretta, terveellistä ja elämyksellistä.

Aamiainen

Tarjoilemme joka aamu terveellisen ja herkullisen aamiaisbuffetin viihtyisässä Rbar Dock & Dine -ravintolassamme. Runsas aamiaisvalikoimamme sisältää muun muassa lämpimiä ruokalajeja, uunituoretta leipää ja leivonnaisia, keksejä, näkkileipää, erilaisia juustoja ja leikkeleitä, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä erilaisia mehuja, kahvia ja teetä. Aamiaispöydästämme löytyy luonnollisesti myös hyvä valikoima ekologisia vaihtoehtoja.

Lounas

Myös lounas tarjoillaan valoisassa ja viihtyisässä ravintolassamme. Tänne katamme myös etukäteen tilatun lounaan kurssi- ja kokousvieraillemme. Lounasmenumme koostuu terveellisistä ja ravitsevista, energiaa antavista aterioista, jotka sopivat jokaiseen makuun. Otamme luonnollisesti huomioon myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja toivomukset. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

AfterSon Tea

Iltapäivän paras hetki syntyy pehmeistä sohvista, takkatulen lämmöstä, upeasta näköalasta Oslonvuonolle ja aidosta englantilaisesta afternoon tea -hetkestä talon tapaan.

Illallinen

Maanantaista lauantaihin voit nauttia herkullisesta à la carte-menusta Rbar Dock & Dine -ravintolassamme. Illallinen meillä tarkoittaa terveellistä ja maittavaa, lähituotetuista, puhtaista sesongin raaka-aineista valmistettua ruokaa. Merellinen miljöö on luonnollisesti vahvasti läsnä myös menussamme, ja ruokalistalta löytyykin runsaasti erilaisia kalaruokia.

Rstudio

Rstudio on inspiroiva ruokastudiomme, jossa sinulla on mahdollisuus herättää henkiin piilevät kokintaitosi hotellimme lahjakkaiden kokkien ohjauksessa, ja lopuksi nauttia itse valmistamistasi makuelämyksistä. Ruokastudiomme on mukavaa aktiviteettia niin kokouksien lomaan kuin yksityishenkilöillekin – kaikille, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja mukavaa haastetta päivään! Osallistujat voivat valita aterian valmistamiseen mieleisensä vaihtoehdon useista eri teemoista ja menuista, raaka-aineista ja vaikeusasteista. Lue lisää vaihtoehdoista täältä: ruokakurssi-menu.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Joka päivä: 12.00 - 14.00

Lämpimiä ja kylmiä pikkuannoksia

Joka päivä: 14.00 - 18.00

Illallinen

Maanantai - torstai: 14.00 - 22.00
Perjantai - lauantai: 18.00 - 22.30
Sunnuntai: 16.00 - 19.00

Aulabaari

Maanantai - torstai: 16.00 - 01.30
Perjantai - lauantai: 16.00 - 02.00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-64 98 48 00 tai sähköpostitse osoitteessa son.booking@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.