Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Sogndal, Norja

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norja

Sognevuonon paras sijainti – Quality Hotel Sogndal on täydellinen tukikohta ainutlaatuisten luontoelämysten kokemiseksi. Meillä on 226 huonetta, jopa 1000 hengen kokouskapasiteetti, ravintoloita ja baari. Sijaitsemme keskellä Vestlandin lääniä.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sogndal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Sogndaliin! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivomme, että löydät vastaukset täältä, muussa tapauksessa voit aina ottaa yhteyttä meihin.

Treenaaminen

Voit treenata kunnolla kuntoiluhuoneessamme, joka on varusteltu huippumoderneilla laitteilla. Löydät kuntoiluhuoneen hotellin 1. kerroksesta.

Hotellimme yöpyvänä asiakkaana voit treenata maksutta myös yhteistyökumppanimme Spenst Sogndalin tiloissa Kulturhusetissa. Muistathan noutaa kulkukortin vastaanotosta ennen lähtöäsi.

Aamiaisbuffetti

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita nauttimaan aamiaisbuffetistamme. Yöpyvänä asiakkaanamme aamiaisbuffetti sisältyy huonehintaan, mutta voit tulla aamiaiselle, vaikka et asuisi luonamme. Hinta on tällöin 180 NOK aikuisille, 70 NOK 2–12-vuotiaille lapsille ja maksuton alle 2-vuotiaille lapsille. Tervetuloa!

Pysäköinti

Hotellillamme on 126 pysäköintipaikkaa, joista 40 sijaitsee pysäköintihallissa. Pysäköinti perustuu rekisterikilven tunnistamiseen auton sisään- ja ulosajon yhteydessä. Pysäköintipaikkoja hallinnoi ONEPARK. Pysäköintipaikkoja koskevia tiedusteluja varten voit ottaa yhteyttä heidän 24 tuntia vuorokaudessa auki olevaan asiakaspalveluunsa numerossa 22 84 92 00. Mikäli unohdat maksaa pysäköinnin, voit suorittaa maksun ONEPARKin verkkosivuilla 48 tunnin kuluessa pysäköinnin päättymisestä, ellet halua laskua postitse, jolloin siihen lisätään laskutuskulut.

Hotellilla on myös 4 latauspistettä sähköautoille.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Voit muodostaa helposti yhteyden verkkoon "Strawberry-guest", erillistä salasanaa ei tarvita.

Huonetason korotus toiseen huonetyyppiin

Autamme mielellämme sinua korottamaan huonetasosi toiseen huonetyyppiin, mikäli meillä on tilaa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tästä.

Puuttuuko jotakin?

Unohditko pakata jotakin mukaasi? Ei hätää – vastaanotosta löytyy lähes kaikki mahdolliset hygieniatarvikkeet. 

Löytötavarat

Etkö muistanut pakata kaikkea mukaan kotimatkaasi varten? Ota yhteyttä hotellimme vastaanottoon, niin teemme parhaamme, jotta saisit unohtamasi tavarat takaisin.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Sogndal on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 57 62 77 00 tai sähköpostitse osoitteessa: q.sogndal@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Vågal Burger and Gin

Maanantai - lauantai: 15.00 - 23.00
Sunnuntai: 14.00 - 22.00

Keittiö suljetaan 60 minuuttia ennen ravintolan sulkemisaikaa.

La Pergola

Tiistai - lauantai: 16.00 - 22.30

Keittiö sulkeutuu klo 21.30, pizzaa tarjoillaan klo 22.00 asti

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.