Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norja

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norja

Sognevuonon paras sijainti – Quality Hotel Sogndal on täydellinen tukikohta ainutlaatuisten luontoelämysten kokemiseksi. Meillä on 226 huonetta, jopa 1000 hengen kokouskapasiteetti, ravintoloita ja baari. Sijaitsemme keskellä Vestlandin lääniä.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sogndal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel™ Sogndal sijaitsee idyllisellä paikalla keskellä Sognevuonoa ja on täydellinen lähtökohta ainutlaatuisten luontoelämysten kokemiselle.

Sijainti

Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä laivayhteydestä Bergeniin sekä 50 metrin päässä bussipysäkiltä, josta on päivittäin useita lähtöjä ja jonne saapuvat myös lentokenttäbussit. Itse lentoasema sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä. Meillä olet aina lähellä kaikkia kaupungin tapahtumia, mutta kuitenkin rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.

Uusi Quality Hotel Sogndal

Uudessa hotellissamme on 226 eri kokoista huonetta jaettuna 6 kerrokseen, ja lisäksi 3 ravintolaa. Hotellin 1. kerroksesta löydät uuden Eppel Bar og Restaurant -ravintolamme, jossa voit nauttia jotakin hyvää syötävää ja juotavaa, ja baari on myös sosiaalinen kohtauspaikka, jossa on mahdollista pelata shuffleboardia ja biljardia. 1. kerroksesta löydät myös trendikkään Vågal Burger and Gin -ravintolamme, jossa tarjoilemme herkullisia hampurilaisia, kasvisvaihtoehtoja ja klassisia pihviannoksia. Italiainen ylpeydenaiheemme löytyy hotellin 2. kerroksesta, jossa taitavat kokkimme valmistavat italialaista ruokaa alusta alkaen, aidoilla Italian-mauilla. Lue lisää ravintoloistamme täältä.

Kurssit, kongressit ja tapahtumat jopa 1000 henkilölle

9 kongressitilallamme voimme auttaa sinua järjestämään kaikenlaisia tapaamisia pienistä kokouksista aina messuihin, banketteihin ja jopa 1000 hengen kongresseihin asti. Pidämme huolta tapaamisista, seurustelutilaisuuksista ja päivällisistä jopa 500 henkilölle. Laajan juhlamenuvalikoimamme avulla voimme räätälöidä tapahtuman täysin toiveidenne mukaisesti. Mukautamme tilat ja niiden kalustuksen ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti kokouksen ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti ja meillä on myös ammattimainen tapahtumanjärjestäjä, joka auttaa kaikessa ohjelmasta tekniikkaan. Ammattitaitoiset palveluntarjoamme varmistavat, että kongressin järjestäminen kanssamme on stressitöntä ja hauskaa, sen takaamme!

Aktiivinen Sogndalin kunta

Sogndalista löydät yhden Norjan suurimmista sisäkiipeilyseinistä, upeita polkuja pyöräilyyn ja ulkoilumahdollisuuksia joka makuun. Voit kulkea vuonoa pitkin "Fjordstien"-reitillä, joka yhdistää vuonon kauniisti asutukseen. Lyhyen ajomatkan päässä hotellilta sijaitsevat Sogn Museum ja De Heibergske Samlinger sekä Fjordmuseumet Kaupangerissa. Sogndalissa on myös helppoa suunnata monille hienoille retkille vuonoille, jotka sijaitsevat suoraan oven ulkopuolella upeilla maisemillaan. Hotelli on täydellinen lähtöpiste Sognefjordin alueen vaihtelevaan kulttuuri- ja luonnonmaisemaan tutustumiseen. Urnesin sauvakirkko, Jotunheimen, Jostedalin jäätikkö, Breheimin keskus, Nærøy-vuono ja Flåm-junarata sijaitsevat lähellä, joten saat taatusti jännittävän vierailun. Lähde jäätikkövaellukselle, koskenlaskuun, melomaan tai kajakkiretkelle vuonossa tai jäätikkövuorilla luonnonkauniissa ympäristössä.

Talvella voit vierailla Sogndal Skisenterissä tai Sogn Skisenterissä, jotka sijaitsevat vain 15 minuutin päässä. Molemmat hiihtokeskukset tarjoavat vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että kokeneemmille laskijoille sekä lastenrinteen että irtolumialueita. Sogndalissa on ostoskeskus, useita kahviloita ja aktiviteettimahdollisuuksia, kaikki kävelymatkan päässä hotellilta!

Yhteystiedot

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norja

Löydä hotellille

Linja-auto

Linja-auto Sogndalin linja-autoasemalle.

Sogndalin lentokentältä

Lentokenttäbussi linja-autoasemalle Sogndal Skysstasjon.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sogndal

Hotellihuoneiden määrä

226 kpl

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 1000 henkilölle

Etäisyys Sogndalin lentokentältä

20 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sogndalin linja-autoasema: 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.