Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hyvä ruoka on olennainen osa onnistunutta hotellielämystä ja se antaa energiaa ja jaksamista päivään – niin isoille kuin pienillekin. Monipuolisista menuistamme jokainen löytää oman suosikkinsa.

Aamiainen ja lasten buffetti

Aamiainen on paras aloitus päivälle. Hotellimme aamiaisbuffetti sisältää monia herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja aamiaislautasellesi. Saisiko olla vastapaistettu vohveli tai toiveiden mukaan valmistettu munakas? Aamiaisbuffettimme sisältää runsaan valikoiman sekä lämpimiä että kylmiä ruokia, mysliä, leipää, kahvia ja teetä, vihanneksia, hedelmiä ja marmeladeja, sekä hyvän valikoiman ekologisia vaihtoehtoja. Lapsille meillä on tarjolla oma lasten buffetti sekä aamiaisella että illallisella. Aamiaisella lapset voivat syödä esimerkiksi mysliä leikkiautosta – hauskaa, eikö totta?

Ravintola Østfoldstuene

Pidämme huolen siitä, että ruoka on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti, jotta voit syödä sekä terveellisesti että herkullisista mauista nauttien vieraillessasi Restaurant Østfoldstuene -ravintolassa. Käytämme kaikessa ruoassamme tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita, joiden valmistukseen kiinnitetään huomiota. Kokkimme ovat ylpeitä ammatistaan, minkä tuloksista vieraamme pääsevät nauttimaan. Hyvässä ruoassa on kyse rakkaudesta, ja voimme ylpeinä todeta rakastavamme hyvää ruokaa. 

Lasten menu

Lapset ovat sydämellisesti tervetulleita hotelliimme ja me tarjoamme heille luonnollisesti myös erityisen menun. Lisäksi useimpina viikonloppuina lapsille on tarjolla oma lasten buffetti.

Baari

Viihtyisä baarimme on täydellinen paikka päättää illallinen hyvän drinkin tai viinilasillisen parissa. Salongistamme avautuu näkymä Badeland-vesipuistoon.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 69 10 15 55 tai sähköpostitse osoitteessa  q.sarpsborg@strawberry.no / booking.sarpsborg@strawberry.no.

Aukioloajat Brasserie X

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Lounas / pienet ruoka-annokset

Maanantai - Sunnuntai: 12.00 - 16.00

Illallinen

Maanantai - Perjantai: 18.00 - 22.00 
Lauantai: 17.30 - 21.30

Baari

Perjentai - lauantai: 17.00 - 24.00

Aukioloajat kesälomalla 23.6.-12.8.

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.00 - 10.30
Lauantai - Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Lounas

Kaikki päivät: 12.00 - 16.00

Illallinen

Kaikki päivät: 17.30 - 21.00

Baari

Kaikki päivät: 17.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.