Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Sarpsborg, Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Sarpsborgiin. Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä etsimääsi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Aamiainen

Valittavanasi on sekä kylmiä että lämpimiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Sarpsborg on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Pysäköinti

Hotellimme edessä on 500 maksutonta pysäköintipaikkaa hotellivieraillemme. Pysäköinti on maksuton 1 tunnin ajan, tämän jälkeen veloitus noin 15 NOK per tunti. Enimmäisveloitus 60 NOK per vuorokausi. Maksu suoritetaan sivustolla autopay.io, hotellin ulkopuolella olevalla automaatilla tai Easypark-sovelluksella. Jos poistut maksamatta, sinulle lähetetään postitse laskutuslisällä varustettu lasku pysäköinnistä.

Haluatko ladata sähköautosi? Aivan hotellin ulkopuolella sijaitsee INSPIRIA Ladepark, jossa voit ladata erityisen vihreästi ja erityisen edullisesti. Maksu suoritetaan INSPIRIAlle heidän automaateillaan.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkoksi "Quality Guest". Yhteyden muodostamiseen ei tarvita salasanaa.

Myöhäinen check-out

Jos haluat kirjautua ulos hieman myöhemmin, se on mahdollista huonevaraustilanteesta riippuen. Tästä palvelusta veloitamme pienen lisämaksun. Hotellimme tilat ovat käytettävissäsi koko uloskirjautumispäivän ajan.

Unohditko pakata uima-asun?

Hätä ei ole tämän näköinen – Superlandin uintikaupasta voit ostaa aikuisten ja lasten uima-asuja, sekä myös uimalaseja, uimaleluja ja korvatulppia.

Jotain ekstraa?

Mielestämme hotellivierailun tulisi olla erityinen, joten miksi et soisi itsellesi tai ystävällesi ripauksen ylellisyyttä? Ehkäpä haluat yllättää jonkun hedelmillä, viinillä tai suklaalla? Tai ehkäpä haluat yllättää lapset huoneessa odottavalla yllätyksellä? Ota yhteyttä hotellimme vastaanottoon, niin autamme sinua tässäkin asiassa.

Ostosmahdollisuudet

Storbyen-ostoskeskus sijaitsee Sarpsborgin keskustassa (5 minuuttia hotellilta). Amfi Borg -ostoskeskukseen pääset ajamalla E6-tietä pitkin kohti Ruotsia, käänny ensimmäisestä liittymästä nro. 6 (3 minuuttia hotellilta). Østfoldhallen-ostoskeskukseen pääsee sujuvasti ajamalla tietä 109 kohti Fredrikstadia (10 minuuttia hotellilta). Lisäksi Sarpsborgin keskustassa on kattava valikoima erilaisia liikkeitä ja kauppoja.

Apteekki

Lähin apteekki sijaitsee Amfi Borg -ostoskeskuksessa.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen klo 11.00

Aukioloajat Brasserie X

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Lounas / pienet ruoka-annokset

Maanantai - Sunnuntai: 12.00 - 16.00

Illallinen

Maanantai - Perjantai: 18.00 - 22.00 
Lauantai: 17.30 - 21.30

Baari

Perjentai - lauantai: 17.00 - 24.00

Aukioloajat kesälomalla 23.6.-12.8.

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.00 - 10.30
Lauantai - Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Lounas

Kaikki päivät: 12.00 - 16.00

Illallinen

Kaikki päivät: 17.30 - 21.00

Baari

Kaikki päivät: 17.00 - 23.00

Aukioloajat Superland ja Badeland

Aukioloajat – Superland:
Superland ja Badeland  normaalit aukioloajat

Maanantai - lauantai: 9:00 - 21:00
Sunnuntai: 9:00 - 18:00

Lomien viimeisenä päivänä aukioloaika on sama kuin sunnuntaisin.

Café Sulten  normaalit aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16:00 - 20:00 
Lauantai: 12:00 - 20:00
Sunnuntai: 12:00 - 17:00


HUOM: Loma-aikoina ja juhlapyhinä aukioloaikamme ovat poikkeavat. Ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi juhlapyhien ja loma-aikojen aukioloaikoja.

Superlandin/Badelandin aukioloajat kesäaikaan 29.6.10.8.

Kaikki päivät: 9:00 - 21:00
Sunnuntai 11.8.: 9:00 - 18:00

Café Sultenin aukioloajat 29.6.10.8.

Kaikki päivät: 12:00 - 17:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.