Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Superland-aktiviteettikeskuksen yhteydessä sijaitseva Badeland-vesipuisto tarjoaa 2000 neliömetriä hauskuutta! Täällä sinua odottavat useat uima-altaat, vesiliukumäet, vauhdikas virta, poreallas sekä erilaiset hauskat, vettä suihkuttavat hahmot.

Hinnat

Badeland: 125 NOK per henkilö (yli 3-vuotiaat)
Badeland + Superland: 150 NOK per henkilö (yli 3-vuotiaat)

Avoinna kaikille

Badeland-vesipuisto toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, kokousvieraat kuin sinutkin, joka haluat tulla luoksemme viettämään hauskaa päivää ystävien tai perheen kanssa. Liput voi ostaa hotelliyöpymisen yhteydessä, lisämaksua vastaan.

Svampen Sieni

Riemua kaikille vesipedoille! On aina yhtä jännittävää juosta vettä suihkuttavan sienen läpi tai vain seistä rankkasateessa sienen alla.

Space Bowlen

Takuulla jännittävää! Täällä lasket alas 24 metriä pitkää putkea ja laskeudut ”kulhoon”, jossa pyörit muutaman kierroksen ympäri, ennen kuin putoat 1,8 metriä syvään uima-altaaseen jalat tai pää edellä. Space Bowlen ikäraja on 9 vuotta.

25-metrinen uima-allas

25-metrinen uima-altaamme on syvimmillään 1,6 metriä syvä ja altaassa on neljä uintirataa, joista kaksi on aina varattu kuntouimareille.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastollamme sinulla on mahdollisuus uida 34-asteisessa vedessä, rentoutua höyrysaunassa ja virkistäytyä kylmäaltaassa. Rentoutumisosastomme tarjoaa myös rauhallisen ”piilopaikan” nuorten lasten vanhemmille sekä vanhemmille alle kolmevuotiaan lapsen kanssa.

Pukuhuone ja pukukaapit

Badelandissa on 600 RFID-chip-lukittua ”lukkokellolla” varustettua pukukaappia, joissa voit säilyttää tavaroitasi mukavasti ja turvallisesti. Lukkokello on pakollinen pukukaapin käyttämistä varten. Lukkokelloja voi ostaa kaappien tarpeen mukaan ja lukkokelloa voi käyttää myös seuraavalla Badeland-vierailulla.

Badeland-vesipuiston säännöt

Alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat mukaansa vanhemman/aikuisen (vähintään 18-vuotiaan). Paikalla on myös uimavalvojia, jotka valvovat turvallisuutta. Pitääksemme vesipuiston altaineen ja alueineen siistinä ja viihtyisänä pyydämme kaikkia vierailijoita peseytymään suihkussa ennen altaisiin menoa.

Aukioloajat Superland ja Badeland

Huomioi: Badeland ja kiipeilyseinä on suljettu 17. toukokuuta.
Aukioloajat – Superland:
Superland ja Badeland  normaalit aukioloajat

Maanantai - lauantai: 9:00 - 21:00
Sunnuntai: 9:00 - 18:00

Lomien viimeisenä päivänä aukioloaika on sama kuin sunnuntaisin.

Café Sulten  normaalit aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16:00 - 20:00 
Lauantai: 12:00 - 20:00
Sunnuntai: 12:00 - 17:00


HUOM: Loma-aikoina ja juhlapyhinä aukioloaikamme ovat poikkeavat. Ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi juhlapyhien ja loma-aikojen aukioloaikoja.
Huom: vesipuisto on suljettu 17.5.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.