Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norja

  • Suuri tila näköalalla, Quality Hotel Pond -hotellissa, Sandnesissa
  • Suuri "Faith Hope Love” -tila Quality Hotel Pond -hotellissa, Sandnesissa

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norja

Quality Hotel Pond on nyt avannut ovensa Foruksen alueella, keskellä nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä Stavangerin yritysaluetta. Täällä voit nauttia kaikista mahdollisista mukavuuksista, joita uusi ja tulevaisuuteen tähtäävä hotelli vain voi tarjota.

Quality Hotel™ Pond 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Pond

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria, sanotaan. Ravintolassamme on tarjolla runsas ja monipuolinen aamiaisbuffetti, josta löydät myös hyvän valikoiman ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja aamiaislautasellesi.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 08.30 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

 

Quality Hotel™ Start

Jos heräät aikaisin ja sinulla on kiire, sopii Quality Hotel™ Start sinulle täydellisesti. Saat mukaasi aamiaispussin, joka sisältää voileivän, hedelmän ja kupin kahvia tai teetä – näin voit nauttia aamiaisestasi missä ja milloin ikinä haluat. Ole yhteydessä henkilökuntaamme, jos haluat saada tästä lisätietoja.

Quality Hotel™ Start on tarjolla:

Maanantai - perjantai: Klo 04.00 alkaen

Palvelujemme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellivieraillemme tarjoamme 20 ilmaista pysäköintipaikkaa sekä kaksi pysäköintipaikkaa sähköautoille hotellin ulkopuolella. Voit myös parkkeerata autosi Forus parkering -pysäköintihalliin, joka sijaitsee 5–10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme.

Kuntosali

Treenaa uudella, hyvin varustetulla kuntosalillamme. Käytössäsi ovat niin modernit kuntosalilaitteet kuin käsipainotkin. Ulkoilmaihmisille voimme lämpimästi suositella esimerkiksi Sola Golfklubb -golfkerhoa ja hienoja hölkkäreittejä, jotka sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi reittiopastusta tai kartan.

Aukioloajat:

Maanantai - torstai: Vuorokauden ympäri

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Pesulapalvelu

Matkustatko kevyesti? Ei hätää – meillä on pesulapalvelu hotellilla. Jätä pyykkisi vastaanottoon ennen klo 08.00, niin saat sen takaisin samana päivänä viimeistään klo 18.00. Jos haluat saada lisätietoja hinnoista, katso huoneessasi olevaa infolehtistä.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellimme yleisissä tiloissa vieraillamme on mahdollisuus käyttää maksutonta langatonta internetiä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.