Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norja

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norja

Gardermoenissa sijaitseva kokoushotelli Comfort Hotel Runway on täydellinen valinta erilaisiin kongresseihin ja kokouksiin.

Comfort Hotel® Runway 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Runway

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hyvää ruokaa tyylikkäässä ympäristössä. Comfort Hotel RunWayn ravintola on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Innovatiiviset kokkimme ovat hakeneet annoksiin inspiraatiota maailman eri ruokakulttuureista. Vaihtelemme usein ruokalistaa, jotta vieraamme saavat jatkuvasti kokea uusia makuelämyksiä. Suosittelemme lämpimästi.

Aamiaisbuffetti

Comfort Hotel RunWayn hotellivieraat voivat nauttia hyvästä hotelliaamiaisesta ravintolassamme. Tarjoilemme joka päivä herkullisen aamiaisbuffetin, joka sisältää runsaan valikoiman erilaisia leikkeleitä, kananmunia, makkaroita, muroja ja myslejä, sekä hedelmiä ja jogurttia. Korkea laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä, joten löydät aamiaispöydästä useita ekologisia tuotteita.

Kokoustarjoilu

Vierailetko hotellissamme kokouksen vuoksi? Tarjoilemme päivittäin herkullisen ja runsaan buffetin, joka sisältää lämpimiä ja kylmiä ruoka-annoksia maailman eri ruokakulttuureista. Jos haluat syödä hieman kevyemmin, suosittelemme maistamaan suosittuja sushi-annoksia. Illalliskattauksemme koostuu kahden ruokalajin menusta ja jälkiruokavalikoimasta, joka vie kielen mennessään. Kahden ruokalajin menu on saatavilla sekä kokous- että muille vieraillemme.

Ravintolan maut ovat peräisin maailman eri kolkista

Ravintolan menulta löytyy niin maukasta pizzaa omasta pizzauunistamme, valikoituja kauden mukaisia annoksia kuin tietenkin herkullisia burgereita. Kaikki ruoka ja juomat tilataan Barceptionista.

Barception

Maistuvan illallisen jälkeen voi olla mukavaa nauttia lasillinen tai kaksi. Barceptionista voit ostaa lasillisen viiniä tai halutessasi myös drinkin. Saatavana on tietenkin myös valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja. Voit ostaa myös salaatin, jogurttia, voileipiä, pikkupurtavaa ja muuta.

 

Aamiainen

Maanantai: 06.00 – 09.30
Tiistai: 06.00 – 09.30
Keskiviikko: 06.00 – 09.30
Torstai: 06.00 – 09.30
Perjantai: 06.00 – 09.30
Lauantai: 06.00 - 10.30
Sunnuntai: 06.00 - 10.30

Lounas

Comfort Deli -aulakauppa on auki ympäri vuorokauden.

Baari

Maanantai: 11.00 - 02.30
Tiistai: 11.00 - 02.30
Keskiviikko: 11.00 - 02.30
Torstai: 11.00 - 02.30
Perjantai: 11.00 - 02.30
Lauantai: 11.00 - 02.30
Sunnuntai: 11.00 - 02.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.