Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norja

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norja

Gardermoenissa sijaitseva kokoushotelli Comfort Hotel Runway on täydellinen valinta erilaisiin kongresseihin ja kokouksiin.

Comfort Hotel® Runway 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Runway

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Runway sijaitsee erinomaisella paikalla, vain seitsemän minuutin päässä Gardermoenin lentoasemalta. Hotelli sopii hyvin sekä muodollisiin että vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme ainutlaatuisen hotellielämyksen huippupaikalla.

Ylellinen yöpyminen

Comfort Hotel Runwayssä on 303 tyylikkäästi sisustettua huonetta. Rentoudu Bruno Mathsonin suunnittelemassa nahkatuolissa tai vastaa sähköposteihin kokoontaitettavan Montana-kirjoituspöydän ääressä. Langaton internet-yhteys tekee kaikesta helpompaa. Huoneidemme ylelliset Duxiana-vuoteet ja äänieristetyt ikkunat tekevät vierailustasi erittäin viihtyisän. Huoneessa on täysin hiljaista, joten ole tarkkana, ettet nuku vahingossa liian pitkään.

Ruoka ja juoma

Joka päivä klo 15:00 - 23:00 voit tilata herkullista pizzaa, jonka valmistamme omassa pizzauunissamme.

Seitsemän minuuttia Gardermoenilta

Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla, vain seitsemän minuutin päässä Oslon Gardermoenin lentoasemalta. Tämän ansiosta Comfort Hotel Runway sopii täydellisesti kokouksien pitämiseen ja välietapiksi heille, jotka matkustavat Gardemoenista maailmalle. Kirjaudu hotelliimme päivää ennen matkaasi, vietä viihtyisä ilta hotellissa, nuku hyvin ja herää pirteänä valmiina seikkailuusi. Vain seitsemän minuuttia lähtöselvitykseen on melko ylellistä, eikö?

Kokoustilat

Me Comfort Hotel Runwayssä olemme ylpeitä kokoustiloistamme. Meillä on 15 kokoustilaa, joissa on tilaa 280 osallistujalle vain kivenheiton päässä Gardermoenin lentoasemalta. Hotellissamme voit järjestää sekä pienimuotoisia kokouksia että suuria kongressitapahtumia. RunWay on täydellinen kokoontumispaikka tilaisuuksiin, joiden osallistujat tulevat eri puolilta maata tai maailmaa. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Kuntosali

Jos haluat hikoilla hieman yöpyessäsi luonamme, voit treenata kuntosalillamme, joka on avoinna klo 7:00 - 22:00. Siellä käytössäsi on erilaisia treenilaitteita ja painoja, ja kaiken täydentää ainutlaatuinen näköala lentokentän kiitorataa kohti.

Yksinkertainen pysäköinti

Comfort Hotel Runway tarjoaa 140 maksullista pysäköintipaikkaa ja lentokenttäbussin S33x, joka kulkee lentoaseman ja hotellin välillä. Löydät voimassa olevan aikataulun Vy-sovelluksesta.

30 minuuttia Osloon

Haluatko tutustua Osloon? Norjan ylpeys odottaa sinua vain 30 minuutin päässä Gardermoenilta. Lentokenttäjuna kulkee useita kertoja päivässä. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä voit tehdä Oslossa. Täältä voit myös saada lisätietoja hotelleistamme Gardermoenin lentoasemalla.

Perheille

Munti Magicin Munti Box tarjoaa vaihtelevaa tekemistä energisille pienille ja suurille lapsille! Voitte leikkiä yhdessä, ilmaista luovuuttanne ja esitellä aikaansaannoksianne seinällä olevalla suurella näytöllä. Digitaalinen maailma kohtaa fyysisen leikkialueen – tehden vierailusta kaikille hieman mukavamman.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Lentokenttäbussi S44 kulkee hotellin ja lentoaseman välillä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi kulloinkin voimassa olevan bussiaikataulun tai katso ajat Vy-sovelluksesta. Matkaliput ostetaan Vy-sovelluksesta tai bussista, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi. Taksitolpan löydät heti tuloaulan ulkopuolelta.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Runway

Hotellihuoneiden määrä

300 huonetta - 650 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentältä

Oslo Lufthavn Gardermoen -lentokenttä: 5,7 km, noin 7 minuuttia lentokenttäbussilla.

Kokoustilojen määrä

14 kpl – tilaa yhteensä 735 henkilölle, suurimpaan tilaamme mahtuu kerralla 280 henkilöä.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Välillä Oslo Lufthavn Gardermoen - Oslo Sentralstajon on myös mahdollista käyttää lentokenttäjunaa, Intercity- ja paikallisjunia sekä lentokenttäbusseja.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.