Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslon lentoasema, Norja

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel® Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä lentokenttäbussilla. Hotellissa on asiantunteva henkilökunta ja 40 monikäyttöistä kokoustilaa.

Clarion Hotel® Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Oslo Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel® Oslo Airportiin! Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on vierailuusi liittyvää kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Hotellimme tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja hintaan 150 NOK/vuorokausi. The Quben ympärillä on 3 sähköautopaikkaa. Jos nämä paikat ovat täynnä, voit pysäköidä Dalen Parkering -pysäköintipaikoille. Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Voit maksaa suoraan Easy Park -sovelluksessa.

Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussi S44 kulkee OsloGardermoenin lentoasemalle/-asemalta vähintään kaksi kertaa tunnissa ja pysähtyy aivan hotellin sisäänkäynnin edessä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi tietoa hinnoista ja aikataulusta. Liput ostetaan VY-sovelluksessa tai bussissa, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Hotel® Oslo Airport tarjoaa teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Yhdistä laitteesi Clarion-connect-verkkoon ja surffaile rajattomasti! Unohditko ottaa tietokoneesi tai älypuhelimesi mukaan matkalle? Voit myös käyttää vastaanotostamme löytyvää Macia.

Huonetason korotus

Haluaisitko huoneeseesi enemmän tilaa tai oman parvekkeen? Tutustu hotellimme erilaisiin huoneisiin ja vie hotellivierailusi seuraavalle tasolle. Mikäli kaipaat luksusta, voit valita jonkin ylellisistä sviiteistämme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Tervetuliaistoivotus huoneeseen?

Kukkia, suklaata, hedelmiä… Mahdollisuuksia on monia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tilataksesi tervetuliaisyllätyksen.

Ota meihin yhteyttä

Ote yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen puhelimitse +47 63 94 94 94 tai sähköpostitse cl.oslo.airport@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 06.30 - 10.30

Avaamme ravintolamme jo klo 05.00 kaikille aamuvirkuille. Jos olet lähdössä liikkeelle todella aikaisin, voit tilata aamiaisen etukäteen mukaasi; Catch & Grab

The Social Bar & Bistro

Maanantai - sunnuntai: 17.30 - 22.30

Baari

Maanantai - lauantai: 17.00 - 01.30

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Maanantai - Sunnunta: 10.30 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.