Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

THE THIEF Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

THE THIEF

Oslo,  Norja

Pieni saari, loputon elämyksiä. Upea THE THIEF sijaitsee Oslon Tjuvholmenissa, Astrup Fearnley -museon vieressä ja tarjoaa mahdollisuuden paeta harmaata arkea. Hotellissamme on 114 huipputyylikästä ja uniikkia huonetta.

THE THIEF 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos THE THIEF

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

THE THIEF -hotellissa huomion keskipisteenä on taide. Hotellin yleisissä tiloissa on esillä ainutlaatuisia maalauksia ja installaatioita. Lisäksi jokainen hotellihuone on sisustettu upeilla taideteoksilla.

Kalusteet

THIEF FURNISHING edustaa rohkeaa eleganssia, nykytaidetta ja modernia designia. Kalusteiden ja sisustuksen suunnittelijoihin kuuluu sekä norjalaisia että kansainvälisiä suunnittelijoita, kuten esimerkiksi Antonio Citterio, Jonathan Adler, Bruno Rainaldis, Tom Dixon, Anne Haavind ja Stokke Austad.

THIEF ART

THIEF ART on hotellimme kokoelma taidetta ja taiteellisia elämyksiä. Hotellimme taidekuraattori, Sune Nordgren, on valikoinut kokoelmaan norjalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia. Taideteoksien joukosta löytyy teoksia sekä tunnetuilta taiteilijoilta, kuten Andy Warholilta, että nuorilta nousevilta lahjakkuuksilta.

Taide on vahvasti esillä kaikkialla hotellissamme – myös ulkopuolella. Installaatioita, valokuvia ja graafista taidetta voi ihailla kaikissa hotellimme yleisissä tiloissa ja hotellihuoneissa. Lisäksi interaktiivinen hotelli-tv tarjoaa monipuolista videotaidetta. Hotellin hissejä koristaa brittiläisen Julien Opien animaatiotaide.

THIEF ART -kokoelmassa näkyy myös hotellin ympäristö ja naapurusto, Tjuvholmen. Kansainvälistä tunnustusta saanut Astrup Fearnley Museum on hotellimme lähin naapuri, vuonon lähellä sijaitsee uudistettu veistospuisto ja saarella on lukuisia gallerioita. Tjuvholmen on Oslon nykytaiteen keskus.

THE THIEF -hotellilla on taide- ja designyhteistyökumppaneita myös Oslon itäosissa. Yhteistyökumppanit, kuten DogA, Norsk Design ja Arkitektursenter tekevät THIEF ART -konseptista mielenkiintoisen yhdistelmän designia ja arkkitehtuuria. Projekti on luonnollinen osa hotellimme toimintaa – siitä välittyy intohimo norjalaiseen ja kansainväliseen designiin ja sisustukseen.

Astrup Fearnley -museo

Hotelli sijaitsee vastapäätä uutta Astrup Fearnley -museota, Tjuvholmenissa. Tämä kuuluisa taidemuseo on yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. THE THIEF -hotellin ja Astrup Fearnley -museon ainutlaatuinen sopimus mahdollistaa teosten lainaamisen museon kokoelmasta ja niiden asettamisen esille valikoiduille paikoille hotellissamme. Yhteistyön myötä taidekuraattorimme Sune Nordgren voi luoda mielenkiintoisia kokoelmia kansainvälisestä nykytaiteesta sekä ikimuistoisia elämyksiä THE THIEF -hotellin vieraille.
THE THIEF -hotellin vierailla on luonnollisesti maksuton sisäänpääsy Astrup Fearnely -museoon.

Astrup Fearnley -museon aukioloajat

Tiistai/keskiviikko/perjantai: 10.00 - 19.00
Torstaisin: 10.00 - 22.00
Lauantai/sunnuntai: 10.00 - 18.00 
Maanantaisin suljettu

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.