Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Vestkantbadet

Tervetuloa täysin uudistetulle hyvinvointiosastollemme Vestkantbadetiin, jossa on 8 modernia hoitohuonetta niin kehon kuin kasvojen hoitamiseen sekä 400 neliömetrin kokoinen kuntosali jäsenille ja hotellin vieraille. Vestkantbadet avautui 14. marraskuuta tarjoten mahdollisuuden niin kuntouintiin sekä kylmäaltaan, kuivasaunan ja infrapunasaunan käyttöön. Lisäksi tilassa on hyvinvointimyymälä, 6 pikahoitohuonetta kasvohoitoja, hiuksia ja meikkausta varten sekä 4 hoitohuonetta, joissa on tarjolla laadukkaita hierontaelämyksiä keholle, selälle ja niskalle.

Vestkantbadet Gym

Vestkantbadet Gym on ainutlaatuinen treenipaikka jäsenille ja hotellin yöpyville vieraille. Meillä on yli 400 neliömetrin verran huippumoderneja kuntoiluvälineitä sekä hyvin varustellut vaatekaapit, joten ne sopivat niin huippukunnossa pysymiseen kuin silloin, kun haluat vain täydentää energiavarastojasi. Tiimimme on valmiina koostamaan tavoitteisiisi ja tarpeisiisi täsmällisesti sopivan treeniohjelman. Suosittelemme sekä jäseniä että yöpyviä vieraita ottamaan meihin yhteyttä kuntoiluvinkkien saamiseksi sekä ohjelman mukauttamista ja seuraamista varten.

Kattoterassi uima-altaan ja saunan kera

Hyvinvointikeitaamme sijaitsee suojatulla, mutta kuitenkin keskeisellä paikalla Frognerin katolla. Lämmitetty uima-allas, tilavat aurinkovuoteet ja sauna suurine ikkunoineen terassia kohti tuovat hotellielämykseen ripauksen lisäylellisyyttä. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: täältä avautuu näköala koko Oslon yli.

Vestkantbadet levittäytyy Sommerron alakerroksesta aina kattoterassille asti. Täällä on tilaa kerrallaan 30 henkilölle, 12 makuupaikkaa aurinkovuoteissa ja 8 istumapaikkaa saunassa. Kattoterassi on varauksesta sekä hotellivieraiden että kongressivieraiden käytettävissä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.