Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,6
10:stä
Tulos Sommerro

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ekspedisjonshallen

Vietä aikaa ystävien, kollegoiden tai perheenjäsenten kanssa viihtyisän rennossa ilmapiirissä, jota on höystetty elävällä jazzmusiikilla, maukkaalla ruoalla ja virvokkeilla. Ovet ovat kaikille avoinna – koko päivän!

TAK

Tervetuloa TAK, pyöreään kattoravintolaan, jonka löydät Sommerro-hotellista taianomaisella 360 asteen näkymällään. Ravintola keskittyy pohjoismaisiin kulinaarisiin aarteisiin, jotka on valmistettu japanilaisilla tekniikoilla ja mauilla.

Izakaya

Lähde mukaan Oslon mahtavassa Sommerrossa sijaitsevaan rentoon streetfood- ja cocktailbaariin. Palkittu kokki Frida Ronge tarjoaa unohtumatonta ruokaa, jota nauttiessa voi samalla ihailla kauniita näkymiä Oslon ylle.

Plah ja Ahaan

Plah ja Ahaan vievät sinut Thaimaahan kaksiosaisen ravintolakonseptinsa avulla. Nauti Ahaanin katuruoasta ja jaettavista annoksista – tai maistele Plahin laajan maistelumenun aitoja thaimaalaisia makuja.

Barramon

Anna herkullisten tapasten ja espanjalaisten viinien upeiden makujen viedä sinut ikimuistoiselle ruokamatkalle. Tervetuloa Barramoniin!

To Søstre

Vierailu To Søstressa tarjoaa ihanan tauon arjesta. Täällä voit nauttia Oslon parasta iltapäiväteetä ja lähteä matkalle suolaisesta makeaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvan menun mukaan.

Kafé Lucy

Haluatko napata americanon ja pain au chocolatin matkalla töihin? Tai kenties kaipaat jotakin hyvää pitkän työpalaverin jälkeen? Mikset piipahtaisi sijaitsevan Kafé Lucyssa?

Vestkantbadet

Yksi Oslon vanhimmista uimahalleista avattiin 1. syyskuuta 1932 ja se avautuu nyt uudestaan kunnostustöiden jälkeen. Täällä voit joko harrastaa kuntouintia tai uida muuten vain upeiden art deco -tyylisten sisustuselementtien ympäröimänä.

Kokous- ja tapahtumatilat

Krohgsalen, Borgfeldtstuen, Direktørkontoret, Munthe ja Styrerom ovat vain muutamia kokoustiloistamme. Kokoontukaa Sommerroon – syystä riippumatta!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.