Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel™ Hasle Linieen! Löydät hotellin modernista ja helppopääsyisestä Haslen kaupunginosasta. Hotellissa on 211 huonetta, ravintola Bistro X, baari terassilla, 1 600 m² kuntoilutilat ja suuri kokouskapasiteetti.

Quality Hotel™ Hasle Linie 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Hasle Linie

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Yöpyessäsi Quality Hotel™ Hasle Liniessä olet Oslon kompaktin ydinkeskustan ulkopuolella, mutta keskeisellä paikalla ja pääset helposti nauttimaan kaikesta, mitä Norjan pääkaupungilla on tarjottavanaan. Jos haluat syödä ruokaa tai juoda lasillisen hyvää juomaa terassilla, sinun ei tarvitse edes poistua hotellista.

Lähellä kaupungin tapahtumia

Hotelli sijaitsee Haslessa, keskeisellä paikalla Oslossa Carl Bernerin, Lørenin, Sinsenin ja Tøyenin välillä. Täältä pääset helposti liikkeelle niin bussilla kuin metrolla. Metrolla matka Jernbanetorgetilta, Oslon solmukohdasta, hotellille vie vain kahdeksan minuuttia. Fun fact niille, jotka tuntevat hieman Osloa: Oslo S:n ja Haslen välinen etäisyys on itse asiassa yhtä pitkä kuin Oslo S:n ja Majorstuenin välinen etäisyys.

The Social Bar & Bistro

Tervetuloa The Socialiin, hotellissamme sijaitsevaan erinomaiseen bistroon ja baariin. Menulla on tarjolla kansainvälisiä bistroklassikoita modernilla otteella toteutettuna. Sanotaan, että tie sydämeen vie ruoan kautta – olemme todellakin samaa mieltä. Kaipaatpa pientä purtavaa tai kunnon ateriaa, tarjoamme jokaiselle jotakin. Kesällä suosittelemme istahtamaan viihtyisälle terassillemme.

Esteettömyys

Käytätpä pyörätuolia, näkösi tai kuulosi on heikentynyt tai sinulla on allergioita, luonamme voit nauttia viihtyisästä vierailusta. Quality Hotel Hasle Linien kaikenkattava esteetön suunnittelu varmistaa tilojen käytettävyyden kaikille, saapumisesta lähtöön saakka. Lue lisää esteettömyydestämme täältä.

Erityisen suuret kuntoilutilat

Jos matkustamisessa on mielestäsi hankalinta se, ettet pysty pitämään kiinni harjoittelurutiineistasi, et joudu huolehtimaan siitä yöpyessäsi meillä. Kuntoilutilamme on kooltaan 1 600 neliömetriä ja siellä olevien laitteiden avulla voit treenata niin voimaa kuin kuntoa. Vieraanamme voit treenata siellä alennettuun hintaan.

Täydellinen hotelli perheille ja urheilujoukkueille

Quality Hotel™ Hasle Liniessä on yhteensä 211 hotellihuonetta, 408 vuodetta, 3 suurta perhehuonetta ja useita vuodesohvallisia huoneita. Useat hotellin kahden hengen huoneista ovat myös yhdistettävissä toisiinsa, joten ne sopivat erinomaisesti perheille ja muille suuremmille seurueille.

Kokousta luonamme

Kokeile uutta hotellia seuraavan kerran, kun olet järjestämässä kongressia – kokeile kokoustilojamme! Suuri salimme on kooltaan 380 neliömetriä ja siellä on tilaa 450 istuvalle osallistujalle elokuvateatterikokoonpanossa.

Yhteystiedot

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norja

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

211 huonetta

Kokouskapasiteetti

Yhteensä 700 henkilöä

450 henkilöä elokuvateatteri-istumajärjestyksessä suurimmassa salissa

350 henkilöä pitkän pöydän ääressä päivällistä varten

Useita monipuolisia kokoustiloja erilaisiin tarkoituksiin

Löydä hotellille

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Lentokenttäbussi F5

Metro ja matkustustiedot

Linja 5 Hasleen ja linja 4 Løreniin

Tarkista tiedot Ruter-sovelluksesta tai osoitteesta www.ruter.no

 

Bussi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.