Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norja

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norja

Quality Hotel Expo on hieman erilainen kokoushotelli, joka sijaitsee vehreissä maisemissa – Fornebussa, Oslon laitamilla. Täällä kaikki on valmiina ihanaa oleskelua varten, oletpa matkalla loman tai työn merkeissä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Expo 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Expo on kokoushotelli Fornebussa, Oslon laitamilla. Täällä haluamme luoda ympäristön, jossa voidaan viljellä innovaatiota ja inspiraatiota. Kutsumme sitä ideatehtaaksi.

Tervetuloa Quality Hotel Expoon

Kauniissa Fornebussa, 15 minuuttia Oslon keskustasta, sijaitsee moderni ja joustava Quality Hotel Expo. Ympärillä levittäytyvien puistojen ja meren vuoksi luonto on heti oven takana, minkä lisäksi ravintolan tarjoamat maukkaat elämykset asettavat onnistuneet puitteet upealle vierailulle. Quality Hotel Expo ei ole ainoastaan kokoushotelli, joten se sopii yhtä hyvin niin kokousten ja kongressien järjestämiseen kuin lomanviettoonkin – niin aikuisille kuin lapsillekin. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Telenor Arenan vieressä, minkä ansiosta kulttuurikokemuksia voi mainiosti yhdistää luonamme yöpymiseen. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Lähialue

Asuessasi Quality Hotel Expossa sinun ei tarvitse valita kaupunkiloman ja auringonoton ja uimisen väliltä. Täällä on kaikki mahdollisuudet upeaan kaupunkilomaan. Bussi pysähtyy hotellin ulkopuolella 6-10 minuutin välein ja vie sinut nopeasti keskustaan. Koe kaikki mitä Oslolla on tarjottavanaan ostosten teon, museoiden ja muun hauskan merkeissä.

Mikäli kaipaat rentoutumista auringon alla, uimisesta nauttien, löydät joitakin Oslon parhaista rannoista täältä Fornebusta. Ulkoilusta kiinnostuneille alueelta löytyy useita polkuja tutkittaviksi. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat myös Fornebu S -ostoskeskus ja Telenor Arena tien toiselta puolelta.

Osaamme kokoustamisen!

Quality Hotel Expo on ainutlaatuinen ja joustava kokoushotelli Oslon alueella. Koska hotellimme sijaitsee Fornebun alueella, voimme tarjota vieraillemme upean ympäristön vuonojen keskellä. Meillä pääset nauttimaan sekä modernista skandinaavisesta designista ja ilmapiiristä että viheralueista. Eikä tule tietenkään unohtaa erinomaista valaistusta ja erittäin tehokasta ilmastointia, jotka luovat yhteyden luonnon ja teknologian sekä tietotaidon ja luovuuden välille. Eri tiloistamme löydät tämän hetken parasta tekniikkaa, minkä ansiosta pääset tuomaan esille parhaat ideasi – tiimityöskentelyn, oppimisen ja oppimisen kautta. Yhdessä lahjakkaiden työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa räätälöimme teille haluamanne laisen tapahtuman ja pidämme huolen siitä, että tapahtumanne tulee olemaan suuri menestys!

Ruoka ja juoma

Brasserie X -ravintolakonsepti yhdistää ranskalaisia brasserie-perinteitä ja pohjoismaista laaturuokaa ruokafilosofiaan, joka rakentuu hyvistä ja mutkattomista, alusta lähtien valmistetuista aterioista. Kausi-inspiroidun ruokalistan ansiosta saat ruokailuelämyksen, joka ei ole ainoastaan maukas, vaan myös energian, rohkeuden ja innostuksen lähde. Jos haluat maistuvia drinkkejä ja suuren valikoiman erilaisia olutlaatuja, suosittelemme vierailua Bar X -baarissa.

WeCare

Yhdessä voimme antaa ihmiskauppaan altistuneille lapsille hyvän ja turvallisen yöunen. Asuessasi hotellissamme yli 2 yötä voit valita vierailuusi Sweet Dreams Stay -ominaisuuden kieltäytymällä huonesiivouksesta. Lahjoitamme kiinteän summan UNICEFin työlle ihmiskauppaa vastaan joka kerta, kun vieraamme kieltäytyvät huonesiivouksesta. Kiitos osallistumisestasi!

Yhteystiedot

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norja

Löydä hotellille

Bussilla

Bussi 24,28,31,40 tai 81 Snarøyan suuntaan, jää pois kyydistä Fornebuparkenin pysäkillä.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Ota Flytoget-juna Lysakeriin. Vaihda siellä bussiin 24, 28, 31, 31E tai 81 kohti Fornebuparkenia.

Asemalta Oslo S (keskusrautatieasema)

Bussi 31 tai 31E Snarøyan suuntaan Jernbanetorgetilta.

Tietoja hotellista Quality Hotel Expo

Hotellihuoneiden määrä

301 kaksoishuonetta

Kokoustilojen määrä

12 kpl – tilaa jopa 1000 osanottajalle
Tilaa näytteilleasettajille messujen yhteydessä.

Etäisyys Gardermoenin lentokentältä

57,4 km – noin 40 minuuttia autolla

Etäisyys Oslo S -asemalta

9,4 km – noin 20 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Fornebuparken: 25–50 metriä hotellista.

Matka Oslo S -asemalle kestää noin 20 minuuttia.

Kansallisteatteriin/Aker Bryggeen noin 15 minuutia.

Oslon lentoasemalle noin 30 minuutia Lysakerin asemalta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.