Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norja

Quality Hotel 33 sijaitsee Økernissä, vain 11 minuutin metromatkan päässä Oslon keskustasta. Kokoushotellissa on peräti 242 huonetta ja 17 huippumodernia kokoustilaa.

Quality Hotel™ 33 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ 33

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel 33 -kongressihotellin käytävillä voit miltei tuntea historian tuulahduksen kasvoillasi. Hotellin design on vahvasti 60-luvun inspiroima esimerkiksi musiikin osalta, ja vanhan ajan charmin voi helposti aistia. Quality Hotel 33 -hotellissa hurmaava 60-luku sekä moderni taide yhdistyvät stimuloivaksi ympäristöksi kongresseille ja tapahtumille Oslon keskustan tuntumassa.

Tietoja hotellista

Quality Hotel 33 -hotellissa on 242 tyylikästä huonetta, joiden kokouskapasiteetti on jopa 980 vierasta, ja ylimmän kerroksen ravintolassa valmistetaan herkullisia ruoka-annoksia. Top Floor -ravintolassa ja baarissa voit nauttia virkistävän drinkin ja ihailla Oslon panoraamanäkymiä. Tämä on hotelli, joka yhdistää 60-luvun muotoilun ytimen ja nykypäivän taiteen.

Sijainti

Hotellimme sijaitsee Ökernissa, josta on vain 11 minuutin matka metrolla Oslon keskustaan.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro sijaitsee Restaurant Main Floorissa, ja siellä voit nauttia modernilla otteella valmistettua klassista bistroruokaa eläväisessä ja viihtyisässä miljöössä. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa ravintolassamme tarjoillaan herkullisia aamiaista, lounasta ja illallista jopa 350 hengelle.

Hotellin historia

Hotellille on tunnusomaista useiden aikakausien taideteokset, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen tasapainon nykyaikaisen ja historiallisen kulttuurin välillä. Kun arkkitehti Erling Viksjø (1910 - 1971) näki mestariteoksen luonnollisen betonin nousussa Økernin kaikessa julmassa loistossaan vuonna 1968, rakennuksen oli tarkoitus olla toimiva pääkonttori 4000 työntekijälle Standard Telefon- ja Cable -tehtaalla. Nykyään rakennus on kunnostettu kunnioittaen alkuperäistä tyyliä yhdistettynä uusiin ja moderneihin sisätiloihin. Hotellilla on mahdollisuus majoittaa monta vierasta kerrallaan ja soveltuu suuriin kongresseihin sekä pienempiin kokouksiin.

Kokoustilat kaikkiin tilaisuuksiin

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota vieraille yhden pääkaupungin parhaista kokous- ja kongressihotelleista. Voimme auttaa sinua järjestämään kaiken suurista kongresseista pienempiin kokouksiin ja juhlallisiin tapahtumiin. Kokousosastollamme on 17 huipputason kongressitilaa, joiden kokonaiskapasiteetti on enintään 980 osallistujaa. Rakennuksessa on 242 hotellihuonetta, joten tarjoamme majoituksen jopa 578 henkilölle.

Yhteystiedot

  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro

Metrolinja 5 Risløkkaniin.

Bussi

Bussi nro 67 Risløkke Alleénille.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Yhdysbussi F3 kohti Bekkestua/Røaa lähtee kolme kertaa tunnissa, jää pois pysäkillä Risløkke Alleén. Hotellin vieraana saat alennettuun hintaan kuljetuksen lentokenttäbussilla, joka kulkee hotellilta hotellille vain 140 kruunulla. Pyydä maksuseteli (voucher) vastaanotosta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen q.hotel33@strawberry.no.

Taksi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Quality Hotel 33

Hotellihuoneiden määrä

242 kpl – 578 vuodetta

Kokoustilojen määrä

17 kpl – tilaa 980 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 44 km, noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys Oslon päärautatieasemalta

10 km, noin 15 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Risløkka: noin 200 metriä
Bussipysäkki Risløkke Alleén: noin 200 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.