Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotelliviikonloppu jopa -20 %

Vihdoin romanttista yhdessäoloa kumppanin kanssa? Kauan odotettu irtiotto parhaan ystävän kanssa? Vai ansaittua laatuaikaa ihan yksin? Hyödynnä kevään parhain hotellitarjous ja yövy Pohjoismaiden arvostetuimmissa laatuhotelleissa nyt.

The Weekender – hotelliviikonloppu jopa -20 %

Loma voi löytyä läheltäkin! Staycation kulman takana, keskellä oman kotikaupungin vilskettä vai vaihtaisitko mielummin maisemaa naapurimaan sykkeeseen? Sinä päätät, me pidämme huolen viihtyvyydestäsi.

Pakkaa viikonloppulaukkusi ja lähde lataamaan akkuja hotelliin. Mitä jos viettäisit unohtumattoman viikonlopun Helsingissä kruunaten sen hotelliöillä? Kirjaudu sisään Helsingin supersuosikkiin Clarion Hotel Helsinkiin ja rentoudu hotellin kattouima-altaalla ja saunassa. Vai onko ohjelmassasi kiertää kaupungin suosituimmat ravintolat ja baarit? Keskeiseltä sijainnilta, Bulevardin sydämestä, löydät Hotel Klaus K:n, josta käsin kaupunkikierros on mitä helpointa! Tai kenties suunnitelmissasi on yllättää kumppanisi hemmottelulomalla? Luksusta arkeen tarjoaa Hotel Haven, jonka upea sijainti meren äärellä mahdollistaa esimerkiksi romanttisen kävelykierroksen Helsingin keskustan rantaviivaa pitkin. Valitse suosikkisi ja nauti ansaitusta minilomasta hotellissa! 

Yöpyessäsi vähintään kaksi yötä valituissa hotelleissamme Pohjoismaissa saat jopa 20% tarjouksen ja myöhäisen uloskirjautumisen klo 14 asti. Aloita viikonloppusi vaikka jo torstaina ja tule luoksemme rentoutumaan. 


Haluatko varata kesäviikonlopun? 

Tutustu kaikkiin kesätarjouksiimme täällä

 

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään 2 yön pituista yöpymistä viikonloppuisin (torstai - maanantai). Jos olet varannut 2 yötä ja toinen öistä perutaan, sinun tulee silti maksaa molemmista öistä. Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta At Six- ja Comfort Hotel® Xpress -hotelleja. Clarion Collection® Hoteleissa myös "fika" ja iltapala sisältyvät hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.