Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norja

Tervetuloa Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetiin! Me olemme hotelli sinulle, joka haluat asua edullisesti, mutta keskellä Oslon parasta kaupunginosaa, Youngstorgetia. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Youngstorgetiin, Osloon. Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin, jos suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Deli-aamiainen

Me kaikki olemme erilaisia. Osa meistä haluaa aamiaisen vuoteeseen ja toiset syövät aamiaisen lennossa. Meillä voit ostaa hyvän ja ravitsevan aamiaisen aulamyymälästämme. Lempiaamiaisesi kokoat ja ostat helposti aulamyymälästämme ja olet heti valmis tutkimusretkelle kauniiseen pääkaupunkiimme, Osloon. Vaihtoehtoisesti voit istahtaa viihtyisään aulaamme ja nauttia rauhassa herkullisesta aamiaisestasi, tai syödä ja viettää aikaa ystäviesi kanssa tai vaikka surffata netissä.

Vältä jonotus!

Meillä on kirjautua itse sisään hotelliin aulassamme käytössä olevien iPadien avulla. Easy.

Pysäköinti

Lähin pysäköintitalo sijaitsee osoitteessa Møllergata 39. Hotellia ympäröiville kaduille on myös mahdollista pysäköidä maksua vastaan.

Laundromat

Aulastamme löydät hotellin Laundromatin, joka käsittää pesukoneen, kuivausrummun sekä silitysraudan ja -laudan.

Viihdy, työskentele ja syö

Hotellissamme, yhtä kerrosta katutasoa alempana sijaitsee tilava huone, jossa on runsaasti istumapaikkoja. Täällä voit oleskella, työskennellä tai lämmittää ruokaa mikrossa.

Siivous ja käsi-/kylpypyyhkeiden vaihto

Ajattelemme taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti. Siksi hotellihuoneet siivotaan joka neljäs päivä, jolloin vaihdamme myös pyyhkeet. Jos haluat, että huoneesi siivotaan useammin, se onnistuu mainiosti. Lisäsiivouspalvelusta veloitamme100 NOK/kerta, ja puhtaita pyyhkeitä saat tiedustelemalla asiaa Barceptionistamme.

Maksuton Wi-Fi

Vieraanamme sinulla on mahdollisuus käyttää maksutonta, langatonta internet-yhteyttä koko Comfort Hotel Xpress Youngstorgetissa. Lue lisää langattomasta verkostamme.

Aulamyymälä

Aulamyymälästämme voit ostaa hyvää ja terveellistä ruokaa helposti ja nopeasti. Valikoimassamme on kaikkea aamiaisesta juomiin ja salaatteihin ja naposteltaviin, sekä runsas valikoima kaikkia matkan aikana tarvittavia tuotteita.

Myöhäinen check-out ja aikainen check-in

Mikäli haluat kirjautua sisään ennen klo 15:00 tai kirjautua ulos klo 12:00 jälkeen, se on mahdollista pientä lisämaksua vastaan.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Xpress Youngstorget on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00
Lazy Sunday 18:00  tiedustelun perusteella

Barception

Maanantai - sunnuntai: 24 tuntia vuorokaudessa

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 24 tuntia vuorokaudessa

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.